Za četvrtak, 21. januar 2010.

BEOGRAD, 21. januara 2010. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradski dnevni listovi najviše pažnje su posvetili trošenju budžetskih sredstava u Narodnoj skupštini i brojnim kriminalnim aferama.

BLIC - O kriminalu "Vođa klana 'Amerika' sa Jocićem prao novac od droge". Izjava Jezdimira Vasiljevića za list "Hoću u Ekvador, ali će me izručiti Srbiji". List objavljuje intervju sa Goranom Bregovićem: "Navikao sam da me kritikuju".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše da "Svaki radnik u Srbiji duguje 2.375 evra". O trošenju skupštinskih para "Država plaća, pa gazi". Potezi crnogorske vlasti: "Priština bliža od Beograda".

DANAS - List objavljuje intervju s predsednikom RS Miloradom Dodikom pod naslovom "Ne odustajem od referenduma". Razgovor sa predsednicom Visokog saveta sudstva Natom Mesarović "Bez uticaja politike na izbor". O socijalnim protestima "Radnici Telekoma i dalje prete štrajkom".

POLITIKA - O zloupotrebama u skupštini "Skupštinskim 'audijem' na ispite i pijacu". List izveštava iz Beča: "NBS popušta stege bankama". List piše o "Rasprodaja placeva na autoputu Beograd-Zagreb".

PRES - Izjava vladike Vasilija Kačavende: "Luksuz neću odneti sa sobom u grob, samo ga čuvam". List prenosi navodno otkriće policije: "Sandulovića hteli da ubiju golubari?!". O Evrosongu: "Ceca ima harizmu za 'Evrosong'", kaže Goran Bregović.

maj/dar

Pogledajte još