LAŽU DUŠMANI: Popularna Šeherezada demantuje da je obolela od kancera

Neprijatne vesti najavile su 34. rođendan popularne turske glumice Berguzar Korel, supruge junaka čuvenog “Sulejmana Veličanstvenog” Halita Ergenča. Naime, istanbulski tabloidi početkom avgusta počeli su da pišu o glumičinom nestabilnom zdravstvenom stanju, da bi se nekoliko dana pred njen rođendan (27. avgusta) pročulo da Berguzar ima rak.

Opaka bolest joj je dijagnostikovana posle testiranja u privatnoj istanbulskoj klinici, a da bi sve zvučalo verodostojnije, navode se i izjave njenih kolega iz serije “Izdajnik”, u kojoj je supružničko-glumački par trenutno angažovan.

- Vest nas je sve potresla, iskreno nam je žao zbog Berguzar. Ona je sjajna osoba, ali na nama je odgovornost za ovaj projekat. Uprkos svim nedaćama, posao ćemo odraditi profesionalno, prilagodivši se novonastaloj situaciji - prilično neodređeno poručuju članovi producentskog tima “Izdajnika”.

Zbrku dodatno pravi većom i to što je Berguzar demantovala vesti da boluje od raka, ističući da je reč o običnoj kontroli.

- Nije istina da imam rak dojke. Živa sam i zdrava. Punim 34 godine, a još jednu ostavljam iza sebe. Plan mi je da do sledećeg rođendana budem mudrija i humanija, jer je plemenitosti sve manje. Dokaz tome su i surove neistine koje se o meni, ali i mnogim mojim kolegama svakodnevno pišu u novinama - poručila je lepa glumica, poželevši sebi i suprugu za svoj rođendan ono što već dugo nemaju, a to je mir.

Još jedna zanimljivost, kad je reč o slavnoj Šeherezadi, junakinji iz “1001. noći” koja ju je učinila planetarno popularnom, dolazi iz Afrike. Žiteljima jednog siromašnog centralnoafričkog sela, Berguzarini fanovi su, u njeno ime, donirali preko potreban bunar. Da bi sve bilo zvanično, tu je i tabla koja svedoči da je seljanima donacija uručena baš na dan glumičinog rođenja.

Izvor: Novosti

Pogledajte još