NE BEŽI OD UDAJE: Ceca Ražnatović mašta o intimnom venčanju na plaži

Iako su mnogi misli da čuvena folk zvezda nakon Željka Ražnatovića Arkana nikad više ne bi izgovorila "da", Ceca kaže da ne beži od vezivanja.

- Ne želim da kažem "nikad više" jer me je život demantovao u mnogim situacijama. Više ne govorim "nikada". Ako mi se desi velika ljubav, naravno da bih se opet udala. Ne bežim od ljubavi, ali je ni ne jurim. Volela bih da mi se desi jer ne postoji ništa lepše od toga da voliš i budeš voljen - rekla je Ceca.

Ona je nedavno "uzburkala" internet kada je objavila fotografiju sa velom na glavi. Ipak, Ceca kaže da tom fotografijom nije htela ništa da poruči.

- Ma kakvi, to je bila samo šala. Anastasija i ja smo se malo igrale i svima nam je bilo simpatično - kaže Ražnatovićka.

Ona je rekla i da bi rado ponovo obukla venčanicu.

- Meni je na svadbama omiljeni deo kada vidim mladu kako izlazi u toj elegantnoj haljini. Međutim, moja sigurno neće biti bela. Mislim da će mi dobro stajati neka venčanica boje šampanjca - kaže Ceca i dodaje da sigurno opet ne bi pravila veliko venčanje.

- Moja i Željkova svadba je bila predivna. Pravo tradicionalno srpsko veselje sa zaista mnogo ljudi. Sada, međutim, mislim da bih sa najbližim prijateljima, porodicom, kumovima i mladoženjom pobegla na neku plažu. Ali, polako ljudi, prvo neko mora da me osvoji... - poručila je folk diva.

Izvor: Informer

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.