fbpx

RAZVOD POSLE GODINU DANA: Merima Njegomir šutnula Dragoljuba Markovića

Jedna od najuticajnijih pevačica narodne muzike pre mesec dana napustila je tajkuna iz Surčina, koji je javnosti poznat i kao kum pokojnog premijera Zorana Đinđića, čiju je decu krstio, a u kumovskim vezama je i s Ljubišom Buhom Čumetom.

Urednica narodnih redakcija muzičke produkcije RTS i PGP iselila se iz kuće u kojoj je godinu i po dana živela s Markovićem i vratila se u svoj stan u centru prestonice.

- Samo najbliži prijatelji i porodica znaju da Merima i Dragoljub više nisu zajedno. Njihova ljubavna priča bila je kao iz bajke, a nedavno je odjednom sve krenulo nizbrdo. Iako je puna razumevanja, pevačica više nije mogla da podnese pritisak kojem je Dragoljuba izložila bivša žena Ljiljana, koja mu je uzela i poslednji dinar. Ispraznila mu je račune i svih devet stanova prebacila u vlasništvo njihove ćerke. Često je bio nervozan, pa su svađe u kući bivale sve učestalije. Merimi je pukao film, pa je pre mesec dana pokupila stvari i otišla iz Dragoljubove vile u Surčinu - priča izvor "Kurira".

- Tačno je da Dragoljub i ja više nismo zajedno. To je sve što želim da kažem - potvrdila je pevačica, koja se za Markovića udala u tajnosti prošle godine.

Izvor: Kurir / Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.