IMA OBJAŠNJENJE: Varao sam svaku ženu koju sam voleo!

On je iskreno ispričao za "Insider" zašto je prevario baš svaku ženu s kojom je bio u vezi i šta mu se dogodilo da je s time prestao.

"Ako vas je neko varao, to nema nikakve veze s vama. Verujte mi! Ne kažem to samo kako biste se osećali bolje. Znam za neke izgovore koje su vam tada govorili - da ste ih zanemarili, doveli ste ih do ludila, jednostavno se dogodilo i nije značilo ništa, bili su pijani pa nisu znali šta rade itd. Znam šta vam govorim jer ja sam bio takav tip, varao sam svoju ženu. To je na kraju dovelo do toga da smo se razdvojili i naš sin je sada podeljen između dva različita doma. Varao sam i sve devojke s kojima sam bio pre braka. Ali, ono što tada nisam znao, a nisu ni one - problem nije bio u njima, problem je bio u meni.

Zašto sam ih varao? Varao sam ih zato što sam bio takav. Nisam ih varao zbog toga što su one bile ovakve ili onakve. Mogu iskreno da priznam da sam imao neke zaista fantastične žene u svom životu, ali to me nije sprečilo da ih prevarim.

Majka je znala da mi govori da ću postati sličan ljudima koji me okružuju. I bilo je tako. Svi moji prijatelji varali su svoje devojke i žene. Moja lična filozofija o tome šta sam tada radio bila je sasvim prihvatljiva, nisam video ništa loše u tome što varam žene.

To je i bio razlog što sam se stalno družio s ljudima koji varaju svoje partnere. Hteo sam da budem u društvu gde je moje ponašanje prihvatljivo. Da sam bio diler, družio bi se s dilerima. Bio sam preljubnik i družio sam se s drugim preljubnicima.

Evo kako sam prestao s tim - jednog dana sam odlučio da želim da budem bolja osoba. Odlučio sam da postanem bolji koliko god to mogu. Više nisam bio zadovoljan sobom, svojim izgledom, emocionalnim životom, finansijama, društvenim i ljubavnim odnosima.

Nisam bio zadovoljan nijednim područjem svog života i odlučio sam da to promenim. Promena je zahtevala novi način razmišljanja i celu novu životnu filozofiju. To što sam prestao da varam žene samo je posledica moje čvrste odluke da se promenim. Više se ne družim s preljubnicima i s ljudima kojima je takvo ponašanje prihvatljivo."

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još