Bernard Tomić ljut na organizatore

MELBURN, 21. januara 2010. (Beta-AP) - Talentovani teniser Bernard Tomić razočarao se u organizatore Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu što su ga primorali da igra kasno uveče.

Tomić je takmičenje na prvom grend slemu sezone završio izgubivši od Hrvata Marina Cilića sa 2:3 (7:6, 3:6, 6:4, 2:6, 4:6) u meču drugog kola koji je počeo u 22.20, a završio se nešto posle dva sata posle ponoći.

"To nije normalno. Teško je za 17-godišnjaka da igra posle jedan ili dva iza ponoći", kazao je nezadovoljni Tomić, velika nada australijskog tenisa.

"Kažite mi u kom sportu, osim u tenisu, igrate u tom periodu. Da sam igrao tokom dana, kao što sam i tražio, možda bi sve bilo drugačije. Trebalo je da pobedim", istakao je Tomić.

Najkasniji završetak meča na Otvorenom prvenstvu Australije desio se 2008. godine, kada je Tomićev zemljak Lejton Hjuit igrao sa Kipraninom Markosom Bagdatisom.

Meč se završio u 4.34 posle ponoći. Hjuti je tada pobedio, a ove sezone će se u trećem kolu Otvorenog prvenstva Australije ponovo sastati sa Bagdatisom.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.