Balkan Tube Fest poziva roditelje i mališane na druženje!

Ovaj festival Youtube kulture kod nas, izazvao je veliku pažnju medija ne samo iz Srbije nego iz celog regiona.

Za vikend, 1. i 2. oktobra, od 9h ujutru, vrata Sava Centra biće otvorena za sve one koji su verni fanovi čak više od 150 učesnika ovogodišnjeg festivala. Veliki broj aktivnosti u dvorani, kao i u samom holu, neće ostaviti ravnodušnim ni one najstarije koji prate Youtube scenu. Tako ćete na jednom mestu moći da vidite i igrate igrice na svim konzolama ikada proizvedenim.

U holu za roditelje, Cineplexx će oba dana prikazivati niz filmova za roditelje, a organizatori su se potrudili da oni bezbrižno uživaju u raznim aktivacijama dok na video streem-u mogu da vide šta im rade klinci u svim dvoranama SC u kojima je program predviđen. Veliki broj svetskih i domaćih brendova prepoznao je potencijal ove scene, pa će deca tako moći da uživaju u Fanti, Zlatiborcu, Frikom sladoledima, Tricolore hrani. Oba dana, sempling će biti besplatan, tako da vam pored novca za karte nisu potrebna dodatna sredstva kako bi deca ceo dan provela na festivalu.

Ove godine na festivalu će učestvovati svi veliki Youtuberi iz Srbije i Regiona. Neki od njih privlače ogromnu pažnju, tako da ćete na sceni uživati u programu sa Yasserstainom, Srpskim tutorijalima, Kovalskom, PC Axe, Muđom i ćaletpm, Serbianom, Deni Serbian lesson guy, Marijom Žeželj, Janom Dačović, Ružom Rupić, Kikom, Zvoganjem, Leom Stanković, kao i sa mnogim drugim youtuberima.

Cena ulaznice po danu je 600 dinara i može se kupiti na blagajnama Sava Centra ili online na Gigstix.com

Pogledajte još