Zlatibor Boxing Night

Sportsko-zabavni događaj “Zlatibor Boxing Night” će se održati 23. januara 2010. godine u Sportsko-turističkom centru “Zlatibor Wai Tai” (sportska hala na Zlatiboru) sa početkom u 19.00 časova.

“Zlatibor boxing night” je revija profesionalnog boksa, a predviđen je i zanimljiv prateći program u kome će nastupiti poznata pevačica i plesačica Ksenija Pajčin. Manifestacija je međunarodnog karaktera, a borbe će biti bodovane na svetskim i evropskim rang-listama. U ovom sportskom spektaklu učestvovaće deset boksera tokom pet izuzetnih mečeva: Petar Bajić protiv Ibrahima Mahmića; Slobodan Lukić protiv Vita Martića; Sanel Papić protiv Mirka Vujadinovića i najuzudljiviji meč večeri Nenad Borovčanin protiv Andreasa Gintera.

Naš proslavljeni bokser Nenad Borovčanin, koji je u profesionalnoj karijeri od 22 meča ostvario 22 pobede, boriće se protiv nemačkog boksera Andreasa Gintera. Borovčanin je nekoliko dana na pripremama i aklimatizaciji na Zlatiboru. Vrlo je zadovoljan tehničkim i prirodnim uslovima za trening i dao je preporuku svim sportistima da izaberu ovu planinu za boravak i prirpreme.

Pored njega govorili su predstavnici Turističke organizacije “Zlatibor”, Opštine Čajetina i Kulturno-sportskog centra Čajetina, pri čemu su izrazili zadovoljstvo što se ovakav događaj održava na Zlatiboru i najavili još sličnih manifestacija.

Karte za ovaj događaj mogu se kupiti u Sportsko-turističkom centru Zlatibor (sportska hala na Zlatiboru), Turističkoj agenciji “Zlateks” na Zlatiboru, Domu kulture u Čajetini i Turističkom- info centru u Užicu. Cene karata su 300 i 500 dinara, u zavisnosti od mesta za sedenje.

Izvor: TOS
21. januar

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.