JELENA GOLUBOVIĆ: Bez dobrog seksa nema ni dobre veze - moj moto je "Dobar penis, mir u kući"

Pored toga što je fokusirana na posao, Jelena ponovo uživa u ljubavi. Posle raskida s rođakom Čupe Kalača Dašom, našla je novog dečka, ali ne želi da kaže o kome je reč.

- Lepo mi je, ali mene je teško pratiti. Prija mi odnos sa sadašnjim partnerom.

Planiraš li s novim dečkom zasnivanje porodice?

- Želim stabilnu porodicu, želim da imam oca za dete i muža za sebe. Neću da se neko venča sa mnom zbog deteta, to bih smatrala najvećim porazom. Hoću brak, ali moj budući muž mora da pristane na bračni ugovor koji sastavim.

Kakav je to ugovor?

- To ne bi bio ugovor koji sadrži imovinsku kartu, nego bi bilo navedeno da se podrazumeva redovan seksualni život, igranje s decom, nedelja isključivo za porodicu, porodični sastanci jednom nedeljno. Zbog svih preduslova predbračnog ugovora, kojim će se definisati i vreme odlaska u krevet, zavisi kada ću stati na taj ludi kamen.

Iz svega navedenog jasno je da ti je seks veoma bitan?

- Bez dobrog seksa nema ni dobre veze. Mene je lako zadovoljiti, tu sam ekspert i znam koja me poza dovodi do ludila.

Koja?

- Umem svog muškarca da dovedem do višestrukog orgazma. Odavno sam probala svih 100 poza, a sad istražujem nove. Volim analni seks, a voli i tona muškaraca, samo imaju folirantkinje pored sebe, pa onda moraju sa strane, ili traže trandže ili ljubavnice. Moj moto je latinska izreka: "Dobar penis, mir u kući."

Šta ti je još važno kod izbora muškarca?

- Pored seksualne potencije, važni su mi i emotivna zrelost, da je stabilan mentalno, intelektualno i finansijski, da je nežan, pažljiv i, naravno, da je džentlmen. Da mu naše dete i ja budemo centar sveta. Da osigura budućnost našeg deteta, jer ja sa te strane moram da budem opuštena, kako bih mogla da se bavim vaspitanjem deteta. Naš naslednik će ići u privatne škole, treba ga pripremiti za Oksford, Kembridž ili Harvard.

Nego, šta ćemo s tvojom diplomom, u koju i dalje mnogi sumnjaju?

- Mojom diplomom se bavi propala estrada i humanoidna sića, propala butikašica Vesna Rivas i kafedžija Lepi Mića. Rivaska nije pročitala više od deklaracije na gaćama koje je prodavala, a Mića je "diplomirao" na birtijskom jelovniku. Vesna se hvalila da ima neku višu školu. Sudeći po njenoj polupismenosti, možda ima višu merdevinsku, viši stepen pentranja po merdevinama dok je čistila prašinu po rafovima i slagala i preslagala gaće i majice.

Ti si jedna od malobrojnih javnih ličnosti koje ne kriju da su bile žrtve nasilja.

- Čupa me je udario nekoliko puta, jednom kad smo bili u Švedskoj, a drugi put na vereničkom putovanju u Turskoj. Mogla sam da mu s*ebem život, bilo je dovoljno samo da pozovem policiju. Bila sam na ivici, a onda sam mu vratila istom merom. Dva meseca je lečio rebra. Tada je naučio da ja nisam kao one njegove primitivke iz seoskih zabiti, koje pristaju da s njima briše pod samo da bi ih odveo u Švedsku.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.