Pomračenje meseca u Ribama od petka imaće DRASTIČAN uticaj na živote svih horoskopskih znakova!

Iako su to prirodne pojave koje se događaju dva (nekad i tri) puta godišnje, one itekako utiču na našu podsvijest, raspoloženje i odluke koje donosimo.

Pomračen Mesec, simbol podsvesti, vrlo blizu Neptuna (obmane, prevare), krajem nedelje obrazuje opoziciju sa Suncem (ego, svest) u Devici, zato se do kraja meseca čuvajte pogrešnih procena i dobro razmislite pre nego što donesete neku važnu odluku. Budite oprezniji i za volanom, budući da će biti više vozača koji upravljaju vozilima pod uticajem alkohola i narkotika.

Pomračen Mesec obrazuje više napetih aspekata, konjunkciju s Neptunom koja pojačava osećaj zavisnosti (duvan, alkohol, droga, kocka), kvadrat sa Saturnom i Marsom koji "priziva" probleme sa zakonom, opoziciju s retrogradnim Merkurom koja utiče na razne vidove komunikacija, inkonjunkciju sa Venerom koja se odražava na finansije i ljubavne odnose, kao i na odnos s majkom, sestrom, kćerkom, tetom, bakom.

Mesec, inače, više uteče na žene, naročito Rakove, Bikove i Ribe. Pod uticajem pomračine mogu imati osećaj da su neshvaćene, preosetljive, malodušne, nesigurne, neurotične.

Kod oba pola, mogući su problemi s oticanjem nogu zbog zadržavanja vode u organizmu, glavobolje, problemi s vidom, bubrezima, pritskom i srcem.

Pomračina Meseca u Ribama, znaku tajni i podsvesti, umetnosti i nauke, najviše će uticati na one koji rade u institucijama zatvorenog tipa (bolnice, laboratorije, zatvori, policija, vojska), turizmu (prekookeanske destinacije) i farmaceutskoj industriji.

Ako vam je Sunce, Mesec, Merkur, Venera ili Mars blizu 24. stepena Riba, Blizanaca, Device ili Strelca, do kraja meseca bićete pod većim uticajem pomračine.

Harmonični aspekti pomračenog Meseca s Plutonom i Uranom, mogu da donesu inspiraciju umetnicima (film, muzika, ples), motivaciju i uspeh sportistima, kao i tajne dogovore sa osobama iz senke.

Prognozu za svoj znak pročitajte OVDE!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.