KOLEGIJALNOST: SEKA pomogla DARI da "izleči dušu"

Međutim, odlučila je da spas potraži u manastiru a kako se spekuliše, to joj je savetovala koleginica Seka Aleksić.

- Seka joj je odmah sugerisala da ide u manastir kazavši joj da će se u potpunosti opustiti i da će "izlečiti" dušu. Istakla je da će joj razgovor s monasima prijati. Dara ju je odmah poslušala. Sve se to na kraju ispostavilo kao odlična ideja te je Dara dugo zahvaljivala Seki - kazao je izvor blizak Dari.

Konačno nakon brojnih spekulacija oglasila se i Dara:

- Do sada nikada nisam imala takvih problema u životu. Sa Milanom sam u korektnim odnosima nakon svega, uspeli smo da pronađemo zajednički jezik i više nemamo problema. Po preporuci prijateljice otišla sam u manastir i razgovor sa monasima mi je dosta pomogao. Ispovedam se i uz razgovor sa monahom uspela sam da rešim brojne probleme. Znam da će me mnogi osuđivati što ovo iznosim u javnost, ali smatram da svaka osoba kada ima problema treba da poseti sveto mesto i u njemu nađe spokoj - kazala je Dara.

- Nisam od onih osoba koje kada im se nešto dogodi u životu, padnu i klonu duhom. Naprotiv, jaka sam da sve iznesem na svojim leđima. Ne plačem, jer to ne znam da radim, gledam da u tom mračnom tunelu pronađem put do svetla i izađem kao pobednik. Manastir mi je pomogao da sve iznesem na leđima i uspešno rešim - završava pevačica.

Izvor: Expressmag.ba

Pogledajte još