DRAMA SE NASTAVLJA! ALBERT NAĐ ODGOVORIO BIVŠOJ: Srećan sam s Mirnom, a ona nesrećna jer bankomat koji je imala više nije u funkciji!

Gostujući u emisiji "150 minuta" sa svojom sadašnjom suprugom Mirnom, on je negirao da u tvrdnjama Jelene Nađ ima istine, te istakao da je sve to ostavilo strašne posledice na njegovu porodicu.

- Sve što bivša supruga iznosi utiče na sve nas, na mene, Mirnu, ali i na decu. Najteže mi je zbog njih - rekao je Nađ, koji je sa Jelenom dobio troje dece - sinove od 20 i 16 godina, te devetogodišnju ćerku, a sa sadašnjom suprugom Mirnom ima i dvogodišnju Helenu.

- Juče sam bio na saslušanju povodom krivične prijave koju je bivša supruga podnela protiv mene. I tamo sam dao kompletnu izjavu, pa zbog toga ne smem da iznosim detalje ovog slučaja u javnost - rekao je on, te priznao da je kašnjenja u plaćanju alimentacije bilo, ali da je sve novčane obaveze prema bivšoj supruzi izmirio.

- Da, plaćao sam alimentaciju. Kada kažem redovno, znači da sam alimentaciju plaćao u skladu sa prilivima koje sam imao. Možda sam zakasnio mesec dana, ali danas svi kasne. Bitno je da sam plaćao.

Na pitanje da li sebe smatra odgovornim ocem odgovorio je:

- U potpunosti. Ne zbog finansijske situacije, već zbog svega što otac treba da pruži svojoj deci. Kad god su imali neki problem, meni su se javljali.

Dodaje da već godinama nije u kontaktu sa decom iz prvog braka, jer im to brani njihova majka.

- U ovom momentu u kontaktu sam samo sa sinom, odnosno srednjim detetom. Nikada neću reći ništa ružno o ženi koja mi je rodila troje dece. Ali, razlog neviđanja je upravo bivša supruga koja im ne dozvoljava da imaju kontakt sa mnom. Moj srednji sin je posle godinu i po dana kako se nismo čulu okrenuo telefon i rekao da želi da se vidi sa mnom. Stariji sin je takođe, kada je imao problem u kući, i kada je pobegao od kuće, zvao me je i tražio da se vidimo.

Na optužbe da je bivšu suprugu silovao pred decom ostao je bez teksta.

- Šta može neko da kaže o tome, postoji li odgovor? Za mene je tužno, jadno i mislim samo na decu. Nas dvoje smo živeli 15 godina zajedno, ako je toliko loše bilo, zašto nije otišla? Meni kada je bilo loše, napustio sam kuću i stan.

Nađa u svemu podržava sadašnja supruga Mirna, ali ne krije da joj je ova porodična drama teško pala.

- Prolazim kroz težak period. Albert je žrtva prishičkog nasilja, ali i ja zajedno sa njim. Izvinjavam se, jako sam uzrujana. Posebno što dira moje dete. Onakve poruke koje je slala, to je strašno. Pitam se da li zdrav um može takvu poruku da pošalje?

Albert je istakao i da je sa decom iz prvog braka bio u kontaktu sve dok se nije rodila Helena, a Mirna otkriva da je Jelena pogrdnim imenima nazivala njihovu ćerku.

- Nazivala je naše dete kopiletom i rekla da njena deca i moje dete nikada ne mogu da budu braća i sestre. Da se oni nikada neće družiti.

Nađ sa suprugom ne živi od 2010. godine, a pravno su okončali brak 2013. godine. Kaže da nije siguran zašto je njegova supruga tek sada iznela ove optužbe.

- Pretpostavljam zato što sam se ponovo oženio i stvorio novu porodicu. Ipak, ja imam četvoro dece. Nemanja, Nikola i Jana zajedno sa Helenom čine zajednicu u mom srcu. Nisam ni nasilnik niti zanemarujem decu. Ne znam zašto je ćutala do sad. Mislim da je razlog to što mene vidi srećnog sa sadašnjom suprugom, i zato što, ružno rečeno, onaj bankomat koji je ranije imala nije u funkciji.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.