“SAUSAGE PARTY” RUŠI SVE TABUE: Prvi animirani film koji nije za decu stiže i u naše bioskope!

Reč je o novom filmu kompanije Soni Pikčers koji ruši sve tabue i postavlja nove granice kada je bioskopski biznis u pitanju. Naime, ovo je prvi animirani film u istoriji koji će zaigrati u biokopima, a koji nikako nije preporučljiv za gledanje mlađima od 18 godina!

Nije ni čudo, kada je reč o izuzetno zabavnoj, humorističkoj i izrazito prljavoj avanturi u kojoj glavni likovi psuju kao kočijaši i nije ih briga šta iko drugi o tome misli.

Animirani hit SAUSAGE PARTY okupio je impresivnu glumačku ekipu koju predvode Set Rodžen, Džonah Hil, Kristen Vig, Majkl Kera, Džejms Franko, Deni Mek Brajd, Selma Hajek, Bil Heder, Pol Rad, Edvard Norton i mnogi drugi. Upravo su oni oživeli glasovima animirane likove kao što su viršla, pecivo, paradajz, krastavac, tortilja i krofna, a koji će konačno saznati istinu o tome šta se događa jednom kada hrana napusti police prodavnica. Film su režirali Konard Vernon i Greg Tirnan, a napisali Set Rodžen, Evan Goldberg, Džonah Hil, Kajl Hanter i Ariel Šafir – ekipa koja stoji iza nezaboravnih hitova kao što su „Superbad“, „Pineapple Express“, „Ovo je kraj“ i „Loše komšije“.

Glavni lik filma SAUSAGE PARTY je Frenk, viršla koja sanja o tome da će je jednoga dana neko kupiti i da će na taj način napustiti supermarket i otići u velika prostranstva koja se kriju van prodavnica. Međutim, nakon što greškom završi odvojen od ostatka svog paketa, Frenk će se upustiti na epsko putovanje s jednog kraja supermarketa na drugi tokom kog će otkriti zastrašujuću i prilično mračnu istinu o sopstvenom postojanju. Hoće li ostatku supermarketa uspeti da otkrije istinu i da li će nagovoriti svoje kolege na pobunu protiv ljudi?

Ova neobična i jedinstvena animirana komedija snimljena je za 19 miliona dolara, ali je samo u Americi u prvom vikendu prikazivanja zaradila impresivnih 32 miliona dolara čime se svakako probila na vrh lestvice najprofitabilnijih filmova snimljenih u poslednjoj deceniji. Do danas film je samo u SAD-u zaradio preko 70 miliona dolara, a u ostatku sveta se tek treba početi prikazivati što znači da će se do kraja bioskopske distribucije svakako raditi o pravom blokbasteru!

Animirana hit komedija SAUSAGE PARTY u domaće biokope na repertoar stiže danas, 15. septembra!

Pogledajte još