OTVORENO O RAZVODU I PREVARAMA: Dara Bubamara rešila da stavi tačku na nagađanja

Naime, pošto su se u javnosti pojavile Milanove slike sa devojkom, Dara je rešila da otvori dušu i svima stavi do znanja da i ona i njen bivši suprug imaju pravo na novu ljubav.

- Iako nekima zvuči čudno, veoma je teško sve ovo što Milan i ja proživljavamo. Evo, da konačno stavim tačku na priče i nagađanja. Milan i ja već godinu dana nismo u braku i svako ima pravo da vodi svoj život. Pa, pobogu, slobodni smo ljudi - poručila je Dara.

- Nama je najvažnije naše dete i zbog Koste smo u divnim odnosima i odlično funkcionišemo. Želim da stavim tačku i na priču o tome da li sam ja njega prevarila ili on mene. Mi imamo pravo na nove ljubavi, prijatelje... On nije javna ličnost da bi ga tako razvalačili po novinama i želim da ga zaštitim od svega. Ponavljam, razvedeni smo. Nije važno otkad to traje, šta koga to briga... Ostavite nas na miru - dodaje Dara.

- Mene non-stop razapinju, te da sam ovakva ili onakva... Pričaju da sam ku*va, a ne znaju da sam odavno slobodna i da imam pravo da radim šta hoću - ljuti se Dara i kaže da je odlučila da stavi tačku na priče o bivšem mužu.

- Želim da zapušim usta jednom za svagda svima i zamolim medije da mi ne razapinju porodicu jer imam dete koje treba normalno da odraste. Srećna sam i zadovoljna žena, sin mi ide u drugi razred, pripremam novi album, počinju 'Pinkove zvezde' i nemam vremena da se bavim glupostima - zaključuje popularna pevačica.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.