DAČA IKODINOVIĆ POSLE 8 GODINA O KOBNOJ NESREĆI: Samo Nataša i ja znamo šta je bilo te noći!

Nakon osam godina koliko je prošlo od saobraćajne nezgode koju je doživeo, malo je onih koji su prestali da se interesuju za to šta se te kobne noći desilo.

Bivši sportista danas nema problema sa tim da odgovori na pojedina pitanja na tu temu, ali kaže da istinu znaju samo on i njegova bivša supruga Nataša Bekvalac.

- Šta je bilo to samo ja znam, zna i ona, naravno. E sad, šta ona hoće da iznosi, šta neće, nek radi šta hoće, nemam problem. Mislim, voleo bih da to ne radi, al' pošto radi, nek nastavi – sve OK - rekao je.

Iako mu je nesreća donela prekid karijere, Danilu najteže pada to što su mu u dramatičnim trenucima pojedini okrenuli leđa.

- Ja sam sve svoje platio jer sam mogao materijalno da platim. Hvala Bogu nije bilo teških posledica po druge, osim za mene. Kasnije se šest meseci provlačilo kao da sam ja imao nameru da ubijem tog čoveka. Nisam, pogrešio sam, popio sam, vozio sam brzo, katastrofu sam napravio, ali sebi. I mojoj porodici, i mom ocu i mojoj sestri sam napravio katastrofu. Ostalima ne. Niko to više nije osetio nego njih troje - rekao je.

Ono što ga je najviše pogodilo bila je bolest roditelja kojoj je, kako kaže, i on sam doprineo. Iako su ih i nakon razvoda vezivale jake emocije, Danila i Natašu danas spaja samo ćerkica Hana.

- Moglo je da bude i drugačije, ta deca su fantastična, ona su najbitnija, ovo ostalo...

Izvor: Bulevar / B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.