ZLOUPOTREBIO SLAVU I BOGATSTVO?! Tužba protiv Džima Kerija zbog smrti njegove devojke!

Muž Kerijeve bivše devojke Katrione Vajt, Mark Barton, tvrdi da je glumac "zloupotrebio svoje bogatstvo i slavu da bi ilegalno nabavio i rasturao ilegalne i ponekad smrtonosne supstance".

Tužba protiv Kerija podneta je sudu u Los Anđelesu, godinu dana posle smrti Vajtove. Kako se navodi u tužbi, Katriona Vajt je umrla 24. septembra 2915. pošto je istovremeno uzela pilule za spavanje, beta blokatore i ogromne doze jakih lekova protiv bolova.

Mediji su pisali o burnoj vezi koju je 30-godišnjakinja imala sa Džimom Kerijem. Keri je izjavio da je šokiran i tužan zbog smrti Katrione, koja je pred smrt na Twitteru ostavila poruku koja se tumačila kao oproštajna.

Advokat Džima Kerija, Marti Singer, rekao je da je Katriona Vajt ukrala lekarske recepte od njegovog klijenta, a glumac je izjavio da namerava da "odbrani čast pred sudom".

"Strašna sramota", napisao je Keri u saopštenju, dodajući da bi mu bilo lakše da sedne sa advokatom tog čoveka i da učini da tužba nestane, ali da postoje trenuci u životu kada morate da odbranite svoju čast.

"Neću tolerisati ovaj bezdušni pokušaj da neko iskoristi mene ili ženu koju sam voleo", navodi se u saopštenju glumca.

Izvor: n1info.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.