Pomozimo Andriji da dobije najvažniju bitku u životu!

Andrija je rođen 2004. godine u Nišu, a do sada je imao čak šest operacija – tri operacije kičmenog stuba i tri vezane za dvanaestopalačno crevo. Ovaj mališan pravi je borac, veoma je uporan i voli da pobeđuje. Zato je i siguran da će uz pomoć dobrih ljudi uspeti da pobedi i ovaj put.

Andrija ide u osnovnu školu, odličan je učenik, i obožava sve vezano za istoriju. Ima jako puno drugara koji su mu velika podrška. Kao i svaki dečak voli da igra igrice na kompjuteru, ali pored toga on je sjajan i u jednoj ozbiljnoj igri – šahu.

Kako bi mu se stanje poboljšalo, Andriji je neophodna korekcija deformiteta kičme i ekspanzija grudnog koša pomoću posebnog implantanta. Porodica nema finansijske mogućnosti da plati intervenciju koja je malom Andriji potrebna i apeluje na sve koji su u mogućnosti da pomognu njihovom detetu.

Da pomogneš Andriji upiši 186 i pošalji SMS na 3030! Takođe, Andriji možeš pomoći i uplatom sredstava na dinarski ili devizni račun, kao i uplatom preko linka e-doniraj na sajtu budihuman.rs.

Naše malo Andriji može da promeni život!

Pogledajte još