Radisson Blu Old Mill Hotel dobitnik Međunarodne nagrade za arhitekturu 2016.

Projekat hotela Radisson Blu Old MIll našao se među 130 dobitnika Međunarodne nagrade za arhitekturu 2016. (International Architectural Award 2016) u kategoriji novih stambenih objekata, komercijalnog i institucionalnog razvoja, pejzažne arhitekture i urbanističkih projekata iz 43 zemalja sveta.

Međunarodna nagrada za arhitekturu 2016. (International Architectural Award 2016) predstavlja jednu od najprestižnijih programa arhitektonskih nagrada na svetu za odavanje priznanja projektima: novi poslovni objekti, urbanistički planovi, privatne rezidencije i nekretnine koje postižu visok standard izvrsnosti u projektovanju, izgradnji, planiranju i održivosti, predstavljajući najbolju praksu u razvoju nekretnina privatnog i javnog sektora, uključujući nove nebodere, korporativne i institucionalne zgrade, komercijalne projekte, mostove, aerodrome, restauraciju i adaptivnu ponovnu upotrebu, projekte društvene zajednice, verske i javne zgrade, i enterijere.

''Velika je čast da je pored World Travel Awards nagrade zaVodeći hotel u Srbiji 2016.’ koju smo nedavno osvojili, naš hotel ovog puta priznat i od strane The Chicago Athenaeum-a i nalazi se među najboljim arhitektonskim zdanjima sveta. Ova nagrada nas čini veoma ponosnim, predstavlja veliki podsticaj i podvlači izuzetan rad arhitektonskog studia Graft GMBH, kao i celog tima hotelakoji se trudi da održi izuzetan nivo usluge, originalan concept i ispuni očekivanja svih gostiju.'', rekla je Gabrijela Ditetova, generalni direktor nagrađenog hotela Radisson Blu Old Mill.

Radisson Blu Old Mill hotel pored Međunarodne nagrada za arhitekturu 2016. (International Architectural Award 2016) poseduje i nekoliko prestižnih međunarodnih nagrada: dve nagrade na 8. Međunarodnim nagradama za dizajn - prva nagrada za dizajn enterijera u kategoriji "Renoviranje" i druga nagrada u kategoriji "Commercial"! Hotel je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji “Hotel Midscale”, pored 560 projekata koji su konkurisali iz zemalja širom sveta. Tu su i nagrade - Luxury Travel Guide Awards 2016 – Hotel godine, 13th Modern Decoration Award International Media Award 2015, Conventa Trade Show Award, (Ljubljana, Slovenia) – 3 mesto u kategoriji biznis hotela i World Travel Awards Vodeći hotel u Srbiji 2016.’.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.