TENISER ZAPROSIO MANEKENKU U NJUJORKU: Ženi se Viktor Troicki

Svadbeno veselje planirano je do kraja godine i najverovatnije će biti upriličeno u Beogradu. Kako je objavio magazin "Hello!", Viktor je svoju dragu zaprosio nedavno u Njujorku tokom US Opena, na kojem je igrao. Troicki otkriva da je to bio logičan korak u njihovoj romansi, koja je počela u aprilu prošle godine.

- Aleksandra i ja smo zaljubljeni, lepo nam je i uživamo u našoj ljubavi. Veridba je logičan korak u našem odnosu i srećan sam što je rekla 'da' - rekao je Viktor.

- Nismo još zakazali venčanje, ali će sigurno biti do kraja ove godine. Teniska sezona se završava početkom novembra, pa ćemo se posle toga posvetiti organizaciji slavlja, koje će najverovatnije biti u Beogradu - kaže Troicki, koji je sam odabrao prsten za Aleksandru.

- Nisam se ni sa kim konsultovao, prsten sam izabrao sam, kao što sam i osmislio čin veridbe - kaže teniser koji je je po dolasku u srpsku prestonicu proslavio novi korak u svom životu sa najbližim prijateljima, dok je Aleksandra istim povodom okupila najbolje drugarice.

Tridesetogodišnji sportista, koji je često bio tema džet-set magazina zbog svoje nestalne prirode i burnih emotivnih krahova, očigledno se smirio pored Ðorđevićeve. Od trenutka kada su započeli vezu, njih dvoje se ne razdvajaju, a Aleksandra prati Viktora na sve turnire jer joj manekenski poziv dozvoljava da prihvata i odbija angažmane.

Podsećanja radi, mnogi su smatrali da će se Viktor smiriti pored manekenke Sunčice Travice, sa kojom je u nekoliko navrata raskidao i mirio se, ali je Troicki početkom prošle godine stavio tačku na njihov odnos. Samo nekoliko meseci kasnije upoznao je Aleksandru koja je četiri godine starije od njega, ali očigledno je da godine nisu predstavljale prepreku da njih dvoje isplaniraju zajedničku budućnost.

Izvor: Alo!

Pogledajte još