PORODIČNA DRAMA DABOVIĆA! Otac poručuje: Moj sin je hrišćanin, ovo mu je napakovano, mi smo časna familija, ni u kafane ne ulazimo!

- Sina sam ostavio u Herceg Novom, bio sam u šoku kada sam čuo da je uhapšen na Brankovom mostu - kaže Milan Dabović, otac proslavljenih košarkašica Ane i Milice, ali i uhapšenog Milana (29) kod koga je nađeno 2,37 kilograma kokaina.

- To da se moj sin bavio švercom droge nema veze sa zdravim razumom, ispao je naivan, radi se o klasičnoj podmetačini. Nemam objašnjenje za to što se dogodilo - ističe Milan Dabović, inace trener Ženskog košarkaškog kluba "Vojvodina".

Dabović stariji i dalje ne može da veruje kako je njegov sin, inače, takođe nekadašnji košarkaš smederevske "Sloge", uhapšen zbog sumnje da je švercovao drogu.

- Milan je veliki hrišcanin i kao otac moram da mu verujem da mu je napakovano. Neka vidi šta će i kako će, napravio je besmislicu, neka se sam izbori sa tim problemom. Pominju se i njegove sestre, koje su bez mrlje u košarkaškoj karijeri, situirane su i srećne i nemaju nikakve veze s drogom. Mi smo porodica koja je poznata i u Srbiji i u Crnoj Gori, koja do sada nije imala nikakvih problema, nismo čak ni u kafane zalazili, a kamoli nešto drugo. Cela porodica je pomagala sinu Milanu, ali me on poslednjih 10 godina ne sluša - dodao je stariji Dabović.

Izvor: Blic

Pogledajte još