PONOVO FLERT NA SNIMANJU FILMA: Šta je razlog za razvod godine?

Prema pisanju tabloida, jedan incident podstakao je Anđu da se definitivno odluči na taj korak. Njih dvoje su, inače, u braku dve, a ukupno su zajedno proveli 12 godina. Sudeći po dokumentima koje je Anđelina predala u ponedeljak, oni su se zapravo razišli još 15. septembra.

- Anđelina kaže da je Bred i dalje ljubav njenog života, i da joj je odluka strašno teško pala, ali da su joj sada deca prioritet - dodaje ovaj izvor, koji nije želeo da otkrije koji je to tačno incident prethodio Anđinoj odluci, i dodaje da je ona kao razlog za zahtev navela "nepomirljive razlike".

Sličnu stvar rekao je i otac slavne glumice, Džon Vojt.

- Mora da se dogodilo nešto baš ozbiljno. Ne znam ni sam šta, ali planiram da što pre razgovaram sa njom i decom - rekao je on za "Etonline".

Da li je "incident" vezan za Bredovu sklonost opijatima i, kako Anđa kaže, loš uticaj na decu, ili je svemu kriva Marion Kotijar, ostaje da se vidi.

Navodno, prelepa Anđelina tražila je razvod od Breda nakon što je saznala da je vara sa glumicom Marion Kotlard (40), koju je upoznao tokom snimanja filma “Allied”.

Unajmila je privatnog detektiva jer je shvatila da se nešto čudno dešava. Ispostavilo se da je Anđelina bila u pravu. I to je bio kraj – objasnio je dobro obavešten izvor za “Page Six”.

S druge strane, izvor blizak francuskoj glumici demantovao je glasine objasnivši da je Kotlard i dalje u emotivnoj vezi sa svojim partnerom, francuskim glumcem i rediteljem Gijomom Kaneom.

Samo nekoliko sati nakon potvrđene vesti o razvodu slavnog para, pojavio se trejler za ratni film u kome je Bred Pit glumio sa spomenutom glumicom. Tabloidima je to neobično, a takođe navode sličnost da je 52-godišnji glumac Anđelinu upoznao na veoma sličan način – na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”, kada je čitava romansa i počela.

Izvor: zena.blic.rs, lepotaizdravlje.rs

Pogledajte još