PEVAČICA ILI GLUMICA: Ko je uzrok razvoda Anđeline Džoli i Breda Pita?

Dan nakon potvrde da se glumački par razvodi, tabloidi su ubeđeni da je do razlaza slavnog para došlo zbog Bredove afere s kolegicom Merion Kotijar, s kojom je upravo završio snimanje ratne drame.

Naime, samo nekoliko sati nakon što je postalo jasno da je braku Anđeline i Breda došao kraj, u javnost je pušten novi trejler iz filma "Allied".

Da li ima hemije između Pita i Merion pogledajte u videu:

Takođe, kako pišu američki mediji, i fotografija koju je pevačica Selena Gomez okačila na Instagramu u januaru navodno je bila uzrok da Anđelinu zatraži razved od Breda.

Naime, dvadesetčetvorogodišnja pevačica se u januaru ove godine na Instagramu pohvalila da se na dodeli Zlatnih globusa družila sa Bredom Pitom.

Na fotografiji se vide njih dvoje kako ćaskaju, a pedesetdvogodišnji glumac izgleda više nego zainteresovano za razgovor sa mladom pevačicom.

Ova fotografija se nikako nije svidela Anđelini, koja je navodno pobesnela kada ju je videla.

- Poludela je posebno kada su joj prijatelji rekli da su očigledno flertovali. Još se Selena pred svima pohvalila da će Bred praviti film sa njom i šalila se da je on njen 'budući muž'. Anđelini se to nikako nije dopalo - navodi dobro obavešteni izvor.

Nakon što je Selena objavila fotografiju više se nikada nije ni čula sa Bredom.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Američki glumac Bred Pit izjavio je da je tužan zbog zahteva za razvod braka koji je podnela njegova supruga Andelina Džoli, ali da je sada najvažnija dobrobit njihove dece.

- Veoma sam tužan, ali sada je najvažnija dobrobit naše dece. Zamolio bih medije da im daju privatnost koju zaslužuju u ovom izazovnom času - rekao je Pit za časopis "People".

Uprkos ovoj izjavi, dobro upućeni izvori tvrde da je Pit jako besan jer njegova, uskoro bivša, supruga pokušava u javnost da pusti priču da je loš otac koji dovodi decu u opasnost jer se opija i puši marihuanu.

- Njene priče će celu porodicu koštati glave, postaćemo glavna meta medija i paparaca. Otvorila je vrata pakla - rekao je Pit, a prenosi TMZ.

Glumac je "poludeo" kada je čuo da Anšelina namerava "da okrene razvod u svoju korist" te da će Breda u medijima prozvati lošim ocem koji je decu dovodio u opasnost svojim pijančenjem i redovnim konzumiranjem marihuane.

Otkako je u medije dospela vest da se par razvodi, njihovo imanje na kom žive sa šestoro dece, okruženo je paparacima i pripadnicima medija. Za sigurnost porodice sada se brine i losanđeleska policija koja patrolira njihovom ulicom.

- Bred je molio Anđelinu da se sporazumno razvedu, kao odrasli ljudi. Hteo je da sve prođe bez medijske pompe zbog dece. Ali, ona je insistirala da će tražiti puno starateljstvo nad decom. Pit je ljut na nju i boji se za njihovu decu - kazao je izvor i dodao da bi Bred hteo da imaju zajedničko starateljstvo jer želi da bude prisutan u životu dece.

Izvor: B92 / Agencije

Pogledajte još