KAKVO POJAČANJE: Milan Kalinić dobio partnerku u "Pinkovim zvezdama" (Foto)

Kaliniću će, naime, na sceni i u bekstejdžu društvo praviti folk pevačica Mia Borisavljević, kojoj je ovo prvi voditeljski zadatak. Ona će opuštati kandidate pred izlazak na scenu i zajedno sa prijateljima i rođacima kandidata komentaristi kako im se dopada nastup takmičara.

- Ovu ulogu sam prihvatila sa velikim zadovoljstvom i smatram je ogromnim izazovom. Dugo sam na javnoj sceni i mislim da će mi to biti prednost, ali sa druge strane imaću sigurno ogromnu odgovornost da ispunim očekivanja produkcije koja su velika. Uzdam se i u pomoć Milana Kalinića koji je već izašao u susret i sa kojim radim uveliko na pripremama pred početak snimanja. Strepim od reakcija publike, ali verujem da činim pravu stvar. U sam rad žirija se neću mešati niti to komentarisati. Smatram da je izbor odličan i da je šou zagarantovan. A ukoliko i ja budem uspela da doprinesem svemu biću neizmerno srećna. Od Pinka sam dobila dobre uslove za rad i to je bio jedan od razloga zbog čega sam prihvatila ovu novu ulogu u svom životu. Bila sam nakratko i glumica, pa zašto se ne bih sada okušala i kao voditelj. Smatram da pevačka karijera neće trpeti jer su snimanja dobro organizovana i ostavljaju mi dosta prostora za estradni deo posla - izjavila je Mia.

Emitovanje treće sezone "Pinkovih zvezda" počinje u subotu, 1. oktobra, a svi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se novi žiri (Zorica Brunclik, Dragana Mirković, Aleksandra Radović, Dara Bubamara i Šaban Šaulić) ophoditi međusobno i prema kandidatima, te kako će se Mia snaći u novoj ulozi.

Izvor: Alo!

Pogledajte još