DNEVNI HOROSKOP ZA 24. SEPTEMBAR: Bikove očekuje uspeh na različitim stranama, a Ribe pogrešno procenjuju nečije ponašanje

OVAN

Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi. Zbog novih događaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora.

Sugestija: Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

BIK

Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu. Očekuje Vas zapaženi uspeh na različitim stranama. U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će Vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem.

Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

BLIZANCI

U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Međutim, ne možete zanemariti "glas većine" i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Mimo Vaše volje neko ima završnu reč. Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbuđujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi.

Sugestija: Prijaće Vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani.

RAK

U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora. Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje.

Sugestija: Osetićete veliko psihološko olaksanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

LAV

Samo pomoću suptilnih metoda možete da "nametnete" svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima. Nemate dovoljno strpljenja da učestvujete u različitim poslovnim fazama, tako da smišljate zaobilazno rešenje. Olako prelazite preko zamerki koje Vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u određenim situacijama kako biste poboljšali odnos.

Sugestija: Potrudite se da pozitivno utičete na svoju psiho-fizičku kondiciju.

DEVICA

U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su Vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji. Voljena osoba možda ima neke "neobične ideje", ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponakad je i mana.

Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

VAGA

Delujete vrlo ambiciozno i zainteresovani ste za različite ideje koje omogućavaju efikasnije poslovanje. Možda Vaše vizije nailaze na nerazumevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije poverenje. Ponekad reči nisu dovoljne da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju.

Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

ŠKORPIJA

Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u "lepši deo stvarnosti", uživajte u onome što imate i u nečijem društvu.

Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete sa nekim "teškim temama".

STRELAC

Zamerke koje Vam neko upućuje donose suprotan efekat, gubite interesovanje i volju da završite započeti posao. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju. Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu.

Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

JARAC

Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji. Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje Vam je stalo.

Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA

Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po Vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Neko Vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnost, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osećanja.

Sugestija: Delujete napeto, prijaće Vam šetnja i relaksacija.

RIBE

Nedostaje Vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje. Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije.

Sugestija: Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

Izvor: astrolook.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.