Znamo da želite, ali suzdržite se: 5 pitanja koja mu nikada ne smete postaviti

Postoje neka pitanja koja žene često postavljaju svojim partnerima, a ne bi trebalo da čine.

- Da li da se ošišam?

Želite da promenite frizuru, to je samo vaša stvar. Možda to pitanje postavite partneru jer želite da mu budete lepi i želite da mu se svidi vaša frizura, ali, ruku na srce, muškarci ionako gotovo nikada ne primete promenu frizure (osim ako je zaista drastična). Stoga, ako rzmišljate o promeni frizure, radije za savet pitajte drugaricu.

- Koja haljina mi bolje stoji?

Za ovo pitanje važi ista stvar kao i kod frizure. Obucite haljinu u kojoj se vi bolje osećate i u kojoj sami sebi izgledate dobro. Muškarac će vam ionako verovatno reći da vam bolje stoji haljina koja otkriva više kože.

- Bilo kakvo pitanje o kilogramima

Svom partneru lepi ste takvi kakvi jeste. Želite da smršate (ili se ugojite) učinite to zbog sebe i zbog svog zdravlja. Vaši kilogrami nemaju veze sa ni sa kim drugim osim sa vama.

- Da li je tvoja bivša to radila bolje

Ovim putem iskazujete dozu nesigurnosti, a i ruku na srce - da li je zaista bitno je li ona to radila bolje? Pustite da prošlost ostane u prošlosti. Vi ste sada s njim u vezi i to je jedino važno. I sigurno ima stvari koje radite puno bolje od njegove bivše.

- Da li ti je Sofija Vergara zgodna?

Objektivno rečeno, većina muškaraca će reći da im je Sofija Vergara zgodna i kada vaš muškarac iskreno odgovori na to pitanje, njegov odgovor možda neće biti onaj koji ste želeli da čujete. No, to što mu je Sofija Vergara zgodna, ne znači da mu vi niste lepi. To samo znači da ima oči.

Izvor: zadovoljna.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.