NEDELJNI HOROSKOP: Šta nam zvezde predviđaju u periodu od 26. septembra do 2. oktobra!

OVAN

Jasno vam je da splet različitih okolnosti na poslovnoj sceni nalaže da prihvatite novu ulogu, koja zahteva bolje prilagođavanje i delimično ograničava vaš uticaj. Potrebni su vam diplomatski maniri i šira kompromisna varijanta, kao uspešna formula koja donosi dobitak. Dobro se snalazite u poslovnim situacijama koje možete da prilagodite svojim merilima vrednosti. Nema razloga da provocirate svoju ljubavnu sreću, potrebno je da ostvarite pozitivan efekat u svakom pogledu. Ukoliko postoji nova osoba koja privlači vašu emotivnu pažnju, budite dovoljno diskretni u svom ponašanju. Pogrešan potez ili ljubavni rizik, može da vam stvori niz dodatnih komplikacija.

BIK

Suočavate se sa novim dilemama, neko od saradnika vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na različita upozorenja. Povremeno osećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Ne želite da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja, stoga odlažete konačnu odluku. Nedostaje vam emotivna podrška, ali ne dozvoljavate da neko menja vaše potrebe ili osnovne kriterijume. Partner često odsustvuje iz vama nepoznatih razloga, tako da vam uskraćuje svoju emotivnu pažnju. Potajno priželjkujete, da se ostvari jedan romantičan susret ili da osetite novi impuls. Sve je moguće, kada se vaša osećanja i misli preklapaju.

BLIZANCI

Delujete vrlo angažovano na poslovnoj sceni i ne želite da vas neko usporava u planovima koje imate. Umesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, promenite svoj stil ponašanja i nemojte ulaziti u finansijski ili u imovinski rizik. Udružite svoje poslovne interese sa proverenim timom, koji obećava uspešnu i dugoročniju saradnju. Osećate emotivni nemir, voljena osoba ume lako da vas podstakne na burnu reakciju ili na snažne izlive emocija i strasti. Važno je da zajednički odgovorite na sve ljubavne dileme. Ukoliko ste slobodni, neko će vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Očekuju vas nova i interesantna poznanstva.

RAK

Delujete vrlo promišljeno u raznim situacijama, umete da procenite povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da ostvarite svoje ciljeve. Sposobnost dobre koncentracije vam omogućava da uspešno završavate poslove na različitim stranama. Očekuje vas zajednički dobitak i mogućnost za uspešnim kreiranjem ili praktičnim usmeravanjem poslovnih planova. U ljubavnom životu priželjkujete više uzbuđenja i nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Potreban vam je "mali podsticaj", da biste osetili veliki zanos, sreću ili emotivnu inspiraciju. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiju poruku ili udvaranje. Očekuje vas zadovoljstvo u novom društvu. Oslonite se na svoj unutrašnji impuls.

LAV

Jasno vam je da imate sjajnu poslovnu priliku koju ne treba propustiti. Obnovite neke poslovne veze ili kontakte, pridružite se timu saradnika za koje vas vezuju slične aspiracije i profesionalni interesi. Važno je da se opredelite za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici. Budite pažljiviji sa ulaganjem novca i imovine. Imponuje vam saznanje da se nalazite u centru pažnje, različiti susreti na vas deluju vrlo podsticajno. U ljubavnom životu doživljavate novu radost i prija vam bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad i "male stvari" imaju "veliku čar", ako ih pravilno vrednujete i razmenjujete sa bliskom osobom. Sačuvajte svoju emotivnu inspiraciju i "ljubavnu sreću".

DEVICA

Delujete vrlo odlučno u svojim namerama, saradnici imaju pozitivan uticaj na vašu anagažovanost i na poslovnu procenu. U situacijama kada su isprepleteni poslovni uspeh i emotivno zadovoljstvo, osećate psihološki pritisak i dodatnu odgovornost. Slobodno prihvatite novi poslovni izazov, kao dobru priliku da testirate svoje sposobnosti u više pravaca. Partner pokušava da reši zajedničke dileme i očekuje vašu emotivnu podršku. Sve ima svoj pravi smisao, ako postoji zajednički dogovor, skladni odnosi i dobra volja. Nemojte dozvoliti da neko sa strane narušava vašu porodičnu harmoniju ili ljubavni odnos. Sačuvajte svoj svet intime samo za bliske i drage osobe.

VAGA

Delujete vrlo ambiciozno i angažovani ste na različitim stranama, na sreću okolina vas podstiče na kreativno izražavanje. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, birate poslovnu varijantu koja donosi najbolje rezultate. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada neskromnost ili potreba da odlučujete o zajedničkim interesima. Imate dobar predosećaj i želite da ostvarite svoje ljubavne namere. Osećate emotivnu inspiraciju i svet oko sebe posmatrate, kao da se nalazite na "zlatnom vrhuncu" srećnih uticaja i dobrih mogućnosti. Učinite sve što je potrebno da osvojite nečiju emotivnu pažnju i da pridobijete iskrenu naklonost.

ŠKORPIJA

Očekujete da neko ozbiljno prihvati vaše poslovne ideje i smeta vam osećaj neravnopravnosti u odnosu sa saradnicima. Ipak budite dovoljno strpljivi, na zaobilazan način možete da ostvarite povoljnije rezultate na različitim stranama. Uskoro vas očekuje neki vid zaslužene nagrade ili materijalna nadoknada, kao potvrda vaših profesionalnih sposobnosti i uticaja. Partner pokušava da vas oraspoloži na različite načine i da ispuni vaša očekivanja. Emotivno razumevanje i uzajamno dopunjavanje u ljubavnom odnosu, predstavlja pozitivan pomak u odnosu na neke prethodne događaje koji su vas zabrinjavali. Prihvatite dobar ljubavni podsticaj na osnovu svog unutrašnjeg glasa.

STRELAC

Stalo vam je da u narednom periodu ostvarite neke nove ili perspektivnije kontakte na poslovnoj sceni. Da bi vaše ideje privukle pažnju javnosti, potrebno je da ostavite dobar utisak u svakom pogledu. Od vašeg ukupnog zalaganja i diplomatskog takta zavise konačni rezultati u poslovnim pregovorima. Važno je da se pravilno nametnete ili da istaknete svoje sposobnosti. Delujete zadovoljno u ljubavnom životu, pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim željama i potrebama. Ukoliko ste slobodni, očekuju vas različiti pozivi na susret. Prijaće vam nečije interesovanje i nova ljubavna romansa. Dobro ste raspoloženi kada postoje novi emotivni izazovi i pojačana dinamika u ljubavnim susretima.

JARAC

Uznemireni ste zbog nekih novih događaja na poslovnoj sceni i pokušavate da razrešite jedan nesporazum u odnosu sa saradnicima. Ipak, nema razloga za paniku i ishitrenost. Potrebno je da sprovedete brzu, ali i promišljenu akciju kako biste definisali zajedničke interese i prioritete. Sposobnost dobre koncentracije i pravilne procene uvećava vašu šansu za uspešnim rezultatima. Nema potrebe da gubite dragocenu energiju, uporno pokušavate da promenite partnerovo ponašanje ili da utičete na sled događaja koji ne zavise od vaše volje. Uvek postoji "zlatna granica" između ljubavnih želja i realnih mogućnosti i to sa obe strane. Sačuvajte emotivnu bliskost sa dragom osobom.

VODOLIJA

Stalo vam je da u narednom periodu unapredite svoj poslovni položaj. Povremeno imate velike ambicije ili neskromna očekivanja u susretu sa saradnicima. Želite da profitirate u poslovima koji ne spadaju u vašu osnovnu nadležnost. Važno je da budete pravilno informisani o novim događajima na poslovnoj sceni i da nudite paraktična rešenja od zajedničkog interesa. Umete da delujete lepršavo, pokušavate da uživate u različitim situacijama ili da osetite lepšu stranu ljubavnog života. U svom euforičnom raspoloženju, zapostavljate neke porodične obaveze ili jednu dragu osobu. Partner možda necće imati dovoljno sluha za vaše nove izgovore, budite dosledni u onome što pričate ili obećavate.

RIBE

Imate dovoljno stvaralačke energije i jaku volju, ali pažljivo razmislite o svojim interesnim ciljevima. Potrebno je da osmislite dobru poslovnu strategiju, koja će vam omogućiti da se uspešno angažujete na različitim stranama. Sve se svodi na dobro planiranje i na pravilnu procenu realnih mogućnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona na poslovnoj lestvici. Zadovoljstvo koje vas prati u odnosu sa voljenom osobom predstavlja lepši deo stvarnosti, koji utiče na vaše raspolozenje i na zanos. Emotivna inspiracija i mašta su neiscrpne, ako se nalazite u pravom društvu ili uz osobu koja u vama podstiče lepe misli i "čudesnu energiju". Sačuvajte emotivno-romansijerski pogled na svet oko sebe.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.