NOVI DETALJI RAZVODA DECENIJE: Anđelina je kriva za sve!

Pisac tvrdi da je Anđelina želela da se sa decom odseli u Veliku Britaniju, gde bi radila i dalje na humanitarnim projektima za decu, i usput gradila ozbiljniju političku karijeru, dok je za Breda planirala da ostane u Los Anđelesu.

Naime, Halperin tvrdi da je Anđelina želela da se sa decom odseli u Veliku Britaniju, jer je želela da se posveti humanitarnom radu, dok bi je njen plan za supruga bio da ostane u Los Anđelesu. Tako bi održali pozitivni imidž u javnosti, ali u stvarnosti, Anđelina je želela da ima otvoren brak, tvrdi pisac.

Međutim, ova ideja se nije dopala Pitu, i upravo je Anđelinina želja da bude sa drugim muškarcima presudno uticala da se njihov brak raspadne.

Ono što Halperin takođe otkriva je da su Bred i Anđelina bili neverni jedno drugom, ali da do sada razvod nije bio opcija, budući da Pit nikada nije želeo da napusti porodicu.

Takođe, u knjizi je navedeno i da je Anđelina bila nasilna, i da se Bred zbog njenog besa neretko "zaključavao u sobu" dok bi ona "lupala po vratima i vrištala da izađe".

Osim toga, Halperin nimalo nije štedeo slavnu glumicu pa je ustvrdio da je Anđelinina najveća ambicija "da nastavi stopama princeze Dajane, čiji je život do detalja proučavala".

Tek incident u avionu poslužio je Anđelini kao dobar povod da pokrene brakorazvodnu parnicu.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.