DRUGA STRANA PRIČE! Albert Nađ: Nisam silovatelj i nasilnik!

Jelena Nađ je takođe u TV emisiji rekla kako je, između ostalog, bila fizički zlostavljana i da je Albert u jednom trenutku pokušao čak i da je siluje pred sinom (podsetite se OVDE).

Na pitanje zašto je prijavio rođenog sina policiji, bivši fudbaler je rekao:
"Želeo sam da ga naučim pameti jer mi je psovao. Rekao mi je: "Je*em ti mater cigansku!"" - rekao je Albert.

On je naveo i da je tražio DNK ćerke jer nije verovao da je njegova zbog toga što je uhvatio bivšu suprugu u preljubi.

Na optužbe da je bivšu suprugu Jelenu tukao i pokušao da siluje pred decom 2010. godine, Nađ kaže:
"Niti sam silovatelj niti sam nasilnik. Tu su državni organi. Spreman sam na sve. Šta je čekala šest godina?!" - tvrdi Albert i napominje da je njegov stariji sin njega optužio za nasilje zbog toga što je izmanipulisan.

Upitan da li ga je ikada policija zvala zbog tog krivičnog dela, odgovorio je:
"Nikada", rekao je Nađ i nastavio:
"Jedini poziv sam imao onaj oko alimentacije i tom pozivu sam se odazvao".

O navodima da je Jelenu tukao u prvoj trudnoći zbog čega je dete rođeno s urođenom kataraktom i da nije hteo da plati operaciju, Nađ je rekao:
"Pa ko je platio?! Jedini sam ja radio u tih 15 godina braka. Postoji izjava starijeg sina da sam plaćao sve operacije. Poslednja operacija je trebalo da se obavi prošle godine i mogla je da se obavi ovde, a traženo je od mene da se obavi u Barseloni, kao i prva. Nisam bio u mogućnosti da odgovorim tom zahtevu", rekao je Nađ.

"O šest godina pakla posle razvoda sam do sada ćutao samo zbog dece", nastavio je nekadašni fudbaler.
"Dete mi je nazivala ustaškim kopiletom, jer je moja sadašnja supruga rođena u Osijeku. To se desilo kada je kao slučajno prolazila pored moje zgrade. To sam prijavio. Podneo sam četiri ili pet takvih prijava. Uvek su mi govorili da se smirim i da ona samo traži pažnju"
, priča Nađ.

Na pitanje da li je zbog Jelene imao prekid u odnosima sa najbližima, rekao je:
"Osam ili devet godina nisam razgovarao ni sa ocem ni sa majkom ni sa bratom ni sa kumom. Nije mi dozvoljavala. Bio sam budala. Voleo sam je. Bili su mi centar sveta", rekao je Nađ i nastavio:
"I sa ujakom sam prekinuo kontakt jer ga je Jelena optuživala da joj se nabacivao, a onda je došla na sahranu da mu ljubi leš".

Još jednom na konkretno pitanje "da li je tukao ženu u trudnoći", Albert je kategorično odgovorio:
"Ne!"

"Trenutno moja supruga plaća mojoj deci alimentaciju. Ne stidim se da to kažem i ponosan sam na nju. Naučio sam da živim i sa milionima, ali i sa jednim dinarom na računu", kaže Nađ i dodaje da pati što ne viđa decu.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.