SATIMA JE ISPITIVALI: Privedena konobarica zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović!

Od nje je uzet uzorak DNK, koji je poslat na veštačenje kako bi se ustanovilo da li se poklapa sa onim koji je pronađen na mestu zločina na Jeleninoj odeći.

- Devojka koja je radila u jednom kafiću u Beogradu privedena je na informativni razgovor. Ona je demantovala da ima bilo kakve veze sa ubistvom Jelene Marjanović. Međutim, od nje je uzet uzorak DNK, koji je poslat na veštačenje. Ona je objasnila da Jelenu nije dobro poznavala, već samo iz viđenja, kao gošću lokala u kojem je radila. Vlasnik kafića bio je Jelenin blizak prijatelj - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako „Alo!“ saznaje, konobarica je nakon saslušanja puštena da se brani sa slobode. Od nje je uzet uzorak DNK kako bi se utvrdilo da li je identičan sa onim koji je pronađen 3. aprila u kanalu u naselju Crvenka u Borči, kada je pronađeno i telo nesrećne žene.

Policija je do sada saslušala više od 500 ljudi za koje se sumnjalo da nešto znaju o zločinu koji je potresao celu Srbiju. Međutim, ni skoro šest meseci od zločina još nema pomaka. Policiji je prvo 2. aprila data informacija da je žena oteta, pa je prvo formiran tim za otmice, a tek kasnije i odeljenje za ubistvo.

Telo nesrećne žene sa smrskanom glavom je dan kasnije nađeno u kanalu. Policija nije pronašla mesto ubistva niti predmet kojim je ubijena. Nije imala neprijatelja, niti je dobijala pretnje. U javnosti je postala poznata kada se pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“.

Izvor: alo.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.