RAME ZA PLAKANJE: Anđelina u zagrljaju Džonija Depa!

Džoni sada savetuje Anđelinu, i po njegovoj preporuci ona je angažovala slavnu advokaticu Loru Vaser, koja je zastupala i zvezdu filma "Pirati sa Kariba" tokom razvoda od Amber Herd.

- Anđelina već godinama obožava Džonija, a veoma su se zbližili na snimanju filma "Turista". Nih dvoje od tada su ostali u kontaktu i redovno su se čuli tokom skandala koji je izbio zbog njegovog razvoda sa Amber - rekao je izvor za "The Sun".

Džoni je Amber upoznao na snimanju filma "Dnevnik ruma", a venčali su se 2015 nakon njegovog raskida sa dugogodišnjom partnerkom Vanesom Paradi, sa kojom je dobio dvoje dece.

Amber je zahtev za papire za razvod podnela u maju, zajedno sa zahtevom za zabranu prilaska potiv Džonija, za kojeg je tvrdila da ju je fizički zlostavljao. Razvod je finalizovan u avgustu, a Herdova je u okviru sporazuma dobila sedam miliona dolara, koje je donirala u humanitarne svrhe.

Sada kroz sličan skandal prolaze i Anđelina Džoli i Džoni Dep. Nakon što je objavljeno da je glumica rešila da stavi tačku na njihov brak, u medijima su se pojavile spekulacije da ju je suprug varao, ali i da je bio nasilan prema njihovoj deci.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.