HOROSKOP ZA 28. SEPTEMBAR: Blizanci sačuvajte samopouzdanje, Vodolije previše se uplićete!

OVAN

Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećuje procenom tudjih sposobnosti i vrednosti. Budite promišljeni i sačekajte da istina ispliva na površinu. Sačuvajte pozitivan stav o poslovnoj saradnji. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite zajedničke strasti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

BIK

Delujete zabrinuto u očekivanju da neko odgovori na Vaš poziv i poslovnu ponudu. Naslućujete negativan odgovor ili manji gubitak. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačuvali svoju poslovnu poziciju. Partner se suviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju na dobar način bez Vašeg učešća. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

BLIZANCI

Poslovni propust koji ste učinili ne predstavlja presedan, da biste zbog toga prihvatili nečije kaznene mere i oštru notu. Potrudite se da Vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i postojeće okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Pokušavate da odložite jedan susret, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

RAK

Prihvatite mišljenje većine o nekim spornim dogadjajima. Nema potrebe da osporavate nečiji uticaj ili da se izdvajate iz grupe saradnika. Kvalitetniji uslovi pružaju mogućnost za bolje poslovno izražavanje. Partner ima zamerku na Vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči, posebno na »poruku« koja se krije izmedju redova. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

LAV

Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima, ne želite da se suočite sa poslovnim neuspehom. Ipak, svaka situacija deluje korisno. Oslobodite se od pogrešnih navika i prihvatite nečije reči kao »dobar putokaz«. Suviše temperamentno reagujete u situacijama za koje Vaša okolina ili voljena osoba ima drugačije vidjenje i rešenje. Sugestija: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

DEVICA

Delujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije Vaše poslovne namere. Svakom se dešava omaška. Zbog loših procena, osetićete izvesnu pometnju i pojačanu tenziju u susretu sa poslovnim partnerima. Sreća je potencijalno na Vašoj strani, postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas psihički potresaju.

VAGA

Uznemireni ste zbog novih poslovnih dogadjaja i delujete konfuzno, tako da Vaša objašnjenja pred saradnicima zvuče neubedljivo. Nema razloga da rizikujete, prihvatite neku skromniju ponudu. Potrebno je da »pomirite« svoje misli i osećanja, ali i da sačuvate lično dostojanstvo pred osobom koja Vas dobro poznaje. Ponekad se i iskrene namere tumače na pogrešan način. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili boravak u prirodi.

ŠKORPIJA

Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata ne treba da Vas navedu na pogrešno ponašanje u društvu poslovnih partnera. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i poruke koje dobijate. Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od neporebnih uzbudjenja. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

STRELAC

Imate utisak da trpite loše uticaje i ne želite da prihvatite različita pravila koja Vas ograničavaju u poslovnom izražavanju. Nema potrebe da trošite svoju energiju na sporedne situacije ili u raspravi sa saradnicima, novo iskustvo deluje poučno. Prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na voljenu osobu. Važno je da pravilno uvidite svoju grešku. Sugestija: Izbegavajte konflikte situacije, sačuvajte prisebnost duha.

JARAC

Improvizacija u poslovnim pregovorima predstavlja potencijalni rizik i otvara nova pitanja od zajedničkog interesa. Nečije ideje zvuče vrlo interesantno dok se slušaju, medjutim u praksi je teže ostvariti sve što se zamisli. Promenite svoju taktiku pred voljenom osobom, uzalud prikrivate nezadovoljstvo. Neko dobro razume Vaše namere ili ono što prećutkujete. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA

Nažalost, previše se uplićete u jednu neobičnu situaciju ili u stvari koje ne poznajete dovoljno. Svojim ishitrenim postupcima indirektno iritirate saradnike, poslovna situacija može da iskomplikuje mimo Vaše volje ili uticaja. Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička reklasacija i opuštanje.

RIBE

U susretu sa saradnicima insistirate na svojim namerama i imate dobru poslovnu procenu. Važno je da verujete u svoje sposobnosti i da opravdate nečije poverenje. Pokažite dovoljno sluha za nove poslovne ideje. Raduje Vas nečija emotivna pažnja, osećate se predivno kada Vas prati ljubavni podsticaj. Smišljate neobičnu ideju ili dobar način da iznenadite voljenu osobu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Pogledajte još