Tri pitanja otkrivaju: Da li veza sa mlađim muškarcem može da uspe?

Razmišljate da li ima svrhe da nastavljate bilo šta jer razlika u godinama može da znači i drugačije ciljeve i planove.

Da vas obradujemo da veza (ozbiljna veza) sa mlađim muškarcem može da uspe, ali morate pre toga uzeti u obzir i odgovore na ova 3 pitanja.

Da li imate slične planove za budućnost?

Ovo je jedno od najvažnijih pitanja u svakoj vezi bez obzira na razliku u godinama, naročito ukoliko veza postaje ozbiljna. Da li želite decu? Gde želite da živite? Da li vam je karijera na prvom mestu? Što pre budete znali odgovore na ova pitanja biće manje mesta da ste razočarate i znaćete da li sa njim možete nekad nešto da planirate.

Bez obzira na to koliko je mlađi od vas, možda i on ima iste ciljeve kao i vi i to baš sada. Važno je samo da iskreno popričate i znate na čemu ste i da li možete da planirate.

Da li je dovoljno zreo?

Razlika u godinama nije bitna, ukoliko je vaš izabranik dovoljno zreo da vas intelektualno prati. Godine mogu zaista samo broj ako osoba pored vas ima slična interesovanja, planove i zrelij više nego što njegovo godište otkriva. Ukoliko vam i psihički savršeno parira i imate planove za budućnost, oko broja nemojte se uopšte nervirati i misliti.

Kakve su reakcije okoline?

Mlađi je dve, tri godine? Niko naravno neće primetiti. Međutim, ukoliko je razlika u godinama broji decenijom, reakcije mogu biti poprilično burne. Da li treba da se brinete oko toga? Ne naročito, jer je ipak to vaš život i vi znate šta vam prija i odgovara. Međutim, nemojte uvek zanemariti savete najbližih, ipak vam oni žele najbolje. Možda oni vide nešto što je vama promako.

Izvor: cosmopolitan.rs

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.