Pilerovi primili 100.000 evra, i nastupili u Knez Mihailovoj

BEOGRAD, 21. januara 2010. (Beta) - Muzički trio "Pilerovi", koji je pobedio u srpskoj verziji takmičenja "Ja imam talenat", dobio je u četvrtak od "Erste banke", na ime nagrade, ček od 100.000 evra, a zatim je nastupio u Knez Mihailovoj ulici, gde je u poslednjih osam godina privlačio pažnju prolaznika svojim sviračkim umećem.

Nada Piler, majka harmonikaša Danijela (16), violiniste Darka (14) i violinistkinje Sandre (11), primila je u prostorijama "Erste banke" ček za svoju decu i rekla da će deo novca od nagrade otići za kupovinu stana, dok će ostatak biti oročen za potrebe muzičkog usavršavanje talentovanog trija i za kupovinu boljih instrumenata.

Prema njenim rečima, "Pilerovi" će snimiti album koji će se zvati "Knez Mihailova", u čast mesta na kojem su njena deca godinama pokazivala svoj talenat najširoj publici.

U izjavama za novinsku agenciju Beta, braća Danijel i Darko su izrazili želju da školovanje nastave u inostranstvu, dok je njihova mlađa sestra Sandra rekla da bi volela da nastupa na koncertima, ali i da "postane profesorka" muzike.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.