NOVOSADSKI OKTOBERFEST - Gift band: Zatvorićemo manifestaciju uz rokenrol fitness!

Poslednjeg vikenda u oktobru 28. i 29. oktobra, uz pokroviteljstvo Grada Novog SadaiNemačko-srpske privredne komore, Color Press Grupa u Master centru Novosadskog sajma po prvi put organizuje "Novosadski oktoberfest". Događaj će proteći u znaku piva, kobasica i pereca i puno dobre muzike.

Pored tri najveće srpske pivare - "Heinekena", "Carlsberga" i "Apatinske", svoje etikete predstaviće i proizvođači zanatskih piva kao različiti i uvoznici piva iz svih delova sveta.

Bogat muzički program čine: Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i veliki broj domaćih i stranih DJ-eva.

Tim povodom razgovarali smo sa bendom Gift i njihovim frontmenom Jovanom Matićem, poznatijem kao Joca Ajkula, koji će nastupiti drugog dana festivala, 29. oktobra.

Šta za vas predstavlja jedna ovako velika manifestacija kao što je Oktoberfest?

- Za nas je ovo privilegija i egzotična prilika da budemo deo nečeg domaćeg, a stranog. Svakako atraktivno gastro-muzičko okupljanje u našem gradu.

Da li su članovi benda Gift pivopije, kao što je to većina stanovnika u Srbiji?

- Ne, mi smo većinski tekilopije, sa izuzetkom nekih od članova benda i našeg Gift Crew-a, koji uživaju u čarima dobrog piva.

Šta ćete probati tokom Novosadskog Oktoberfesta - perece, kobasice ili sve vrste piva? Ili je to sve zajedno najbolja kombinacija?

- Sve! Gift članovi teški hedonisti.

Kakvu atmosferu može da očekuje publika tokom nastupa Gifta na Novosadskom Oktoberfestu?

- Skidanje kalorija stečenih tokom dva dana festivala, s obzirom da Gift zatvara manifestaciju uz rokenrol fitness.

Ulaznice po ceni od 200 dinara "Novosadski Oktoberfest" mogu se naći na portalu i prodajnim mestima GIGSTIX-a,a detalji o rezervaciji stolova i programu pogledajte na web adresi www.color.rs/oktoberfest2016/

OktoberFest_web_banner_insta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.