Prvi put u Istočnoj Evropi i na Balkanu Emotional Gates Therapy™ - besplatno predavanje

Naučite kako da se povežete sa“istinskim sobom”(True Self) kroz specifičnu lokaciju –“kapiju”– u telu, putem otpuštanja emotivnih & nesvesnih otisaka (emotivnih, fizičkih i duhovnih), odnosno oslobađenjem negativnih emocija koje utiču na vaše zdravlje i blagostanje, putem poboljšanja sposobnosti slušanja, učenjem isceljivačkih alata putem kojih se aktiviraju i podižu tačne energije i vibracione frekvencije koje su potrebne vašem telu kako bi bilo sposobno da primi i aktivira ove nove isceljivačke frekvencije i poveže se sa “istinskim sobom”. Emocije su samo polazna tačka –“kapija”– znatno dubljeg procesa ozdravljenja/isceljenja.

Lionel Gunj je osnivač ove relativno nove, specifične terapije namenjene jednako odraslima, deci i bebama, a na koju se oslanja u svom radu i otkrićima, kao i u sistemu isceljenja za koji još uvek zna mali broj ljudi.Lionel Gunjse bavi razvitkom, praktikovanjem i predavanjem Emotional Gates Therapy™- nove terapije i sistema isceljenja koje poboljšava zdravlje i blagostanje oslobađanjem blokada u svim dimenzijama bića (emotivnih, fizičkih, duhovnih) do onih manje opipljivih i skrivenih.

Tokom prezentacije, Lionel će detaljno objasniti kako terapije deluju, koje su to specifične razlike u odnosu na druge alternativne terapije i sisteme isceljenja, njene prednosti i koristi, te kako se ona primenjuje, i na kraju kako možeteučiti od sebe i drugihzahvaljujući njenomjednostavnom i pristupačnom kurikulumu.Lionel će tokom prezentacije odgovoriti na sva pitanja zainteresovanih i demonstrirati na osobi.

Radionice kroz koje se uči terapija ne zahtevaju nikakva specifična znanja i veštine, pa su dostupne svakome. Radionice supraktične i progresivne. Lepota i efikasnost Emotional Gates Therapy™ leži u njenojjednostavnosti. Cilj osnivača i predavača je jednostavnost, pristupačnosti efektivni alati koji vas osnažuju da iscelite sebe, da se samooslobodite, koristeći telo, ono što niste vi i povežete sa„Istinskim sobom“(True Self).

Na radionici, Lionel Vas uči kako da zaobiđete ne samo um i ego, već i dušu takođe, da pristupite informacijama i aktivirate isceljenje direktno iz dimenzije duha od kojeg su naša fizička dimenzija – i duša – stvorene.

Prezentacija ove nove alternativne terapije sa kojom su do sada imali prilike da se upoznaju zainteresovani iz Berlina, Londona, Ženeve, Brisela, Južne Engleske i Singapura, po prvi put će biti održana u istočnoj Evropi i na Balkanu, i to u Beograduna engleskom jeziku1. oktobra 2016 od 11 časovau trajanju od 2 sata, u saradnji sa prijateljima programabar Zaokret(Cetinjska 15). Poziv na prezentaciju/predavanje je otvoren i važi za sve zainteresovane, a učešće je besplatno, sa molbom da zainteresovani potvrde svoj dolazak putem online formulara OVDE do 30. septembra 2016. Na poseban zahtev može biti obezbeđen prevod.

Više informacija na linku: http://www.lionelgougne.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.