I PRE SEKSA: Muškarci znaju da li je žena dobra u krevetu ili ne!

Ako ste se ikada našli u grupici od tri i više muškaraca, sigurno ste u nekom trenutku dotakli teme kakve žene su, po njihovom iskustvu, vatrene u krevetu.

Naravno da ako postoji hemija, seks će takođe biti dobar, ali ima tu još nečega. Evo šta su rekli:

1. PITANJE: Da li na prvi pogled možete da provalite da li je žena dobra u krevetu?


"Na prvi pogled ne. Dosta toga je u mozgu. Pretpostavljam da bi mi nesvesno neke stvari skrenule pažnju, ali mislim da samo gledajući je ne bih mogao to da ocenim"
, rekao je Ivan (29).

"Ne. Jer ja sam prezgodan, a užasan u krevetu", šaljivo je odgovorio Marko (25).

"Ne. Osećanja i reakcije su u seksu mnogo bitne i to ne možete znati ako samo pogledate devojku. To može biti dovoljno da izazove osećaj privlačnosti, ali i to je pod znakom pitanja"
, otkrio je Stevan (34).

Samo je jedan hrabri momak rekao potpuno suprotno od ostalih i istakao da način na koji devojke plešu može da bude dobar pokazatelj kakve su među čaršavima. Ovo sigurno niste očekivale!

2. PITANJE: Šta žena koja je dobra u krevetu kaže ili uradi neposredno pre seksa?

"Ako je veoma direktna, ako imamo ista seksualna interesovanja i govori o seksu na specifičan način, velike su šanse da ćemo 'kliknuti'. Ne mislim da su ljudi dobri ili loši u krevetu – već je sve u kompatibilnosti. Ipak, ima onih koji su zaista loši. Retko, ali dešava se", kaže Stevan.

"Ako zna da flertuje na suptilan način, ako je iskrena o svojoj seksualnosti i iskustvima i ako je imala dosta partnera", ističe Marko.

"Ništa. Ne postoji stvar koju može da kaže ili uradi što će da je učini privlačnijom u mojim očima. Ali privlačnost i sposobnosti u krevetu nemaju ama baš ništa jedno s drugim"
, kaže Ivan.

3. PITANJE: Da li je poljubac dobar pokazatelj?

"Moja iskustva su različita. Dešavalo se da se devojka odlično ljubi, a u krevetu je očajna. Sa onima koje se loše ljube često cela situacija bude krajnje neprijatna", otkriva Ivan.

"Ne! Jedna od mojih najboljih ljubavnica se užasno ljubila", kaže Marko.

"U većini slučajeva, ona koja se dobro ljubi ima određene veštine kojima podržava taj poljubac", otkriva Stevan.

Kakva su vaša iskustva?

Izvor: Blic Žena

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.