DRAMA SE NASTAVLJA! JELENA NAĐ: Pokušao je da me siluje varjačom, a deca su Albertu vezala ruke da me ne bi ubio!

Ove teške optužbe protiv slavnog fudbalskog asa proverava tužilaštvo, od kojeg zavisi da li će akter krivično odgovarati za nasilje u porodici.

- Nisam je tukao! - izjavio je Nađ na saslušanju u policiji, dok je njegova bivša draga iznela niz teških optužbi protiv njega, među kojima je i ta da je hteo da je ubije i da je pokušao varjačom da je siluje pred decom.

Taj slučaj je star nekoliko godina, a Jelena Nađ, sem svojih tvrdnji, nema nijedan dokaz koji bi pred sudom i policijom priložila u svoju korist.

Inače, u policiji su do sada salušani samo Jelena i Albert, a tužilaštvo će narednih dana odlučiti o novim svedocima, kao i toku postupka. U teškim trenucima Jeleni je podršku pružio sin Nemanja. On je bio taj koji je čak četiri sata čekao majku da završi svedočenje u hodniku policijske stanice.

- Te večeri jedva sam izvukla živu glavu. Ko zna šta bi bilo da nije tražio od sinova da mu kaišem vežu ruke kako me ne bi ubio. Tako se i smirio, a ja sam onda shvatila da moram da ga napustim i pobegla sam sa decom već sledećeg dana - rekla je na svedočenju Jelena Nađ i dodala da ju je majka deset dana negovala.

S druge strane, Albert Nađ nezvanično je tvrdio da je pronašao u mobilnom telefonu svoje supruge poruke u kojima se sa svojom drugaricom dogovara o viđanju sa nekoliko Nađovih saigrača. To ga je razbesnelo i povredilo, te je rešio da napusti svoju dragu. Ne zadugo potom se oženio Mirnom, sa kojom ima ćerkicu Helenu.

Prodala dečji stan

Kako je sama Jelena Nađ priznala gostujući na televiziji, prodala je stan pre dve godine, koji je Albert ostavio deci. Nakon godinu dana ostala je bez novca. Sporazumno su se rastali, a ona je prihvatila alimentaciju od 2.000 evra za troje dece.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.