UZ OSMEH DO SAVRŠENE LINIJE: Kako se lepotice hrane tokom priprema za finale

Sa finalistkinjama koje su na pripremama za izbor Miss Serbia 2016 u Porto Karasu u Grčkoj radi poseban tim stručnjaka koji im održava dobru liniju. Njihov fitnes trener dr Miroslav Marković kaže da svako telo zahteva drugi tretman, kako u vežbanju tako i u ishrani.

S druge strane, doktor Filgud radi i na kondicionim pripremama, koje zahtevaju poseban nutricionistički tretman. Svakodnevno, Filgud kontroliše tanjire i proverava koliko su kalorija devojke unele kako bi njihova tela bila u što boljoj kondiciji i što boljem izgledu za 9. oktobar, kada će biti održano finalno takmičenje na RTV Pink.

Kao zadatak devojkama u održavanju dobre i vitke linije Vesna de Vinča predsednika Kompanije, predložila im je da svaka od svog tanjira napravi umetnički prizor onako kako one vide lepotu ishrane i naravno prema onome kako svaka od njih sme da se hrani.

Devojkama međutim strog režim ishrane i treninga uopšte nije teško pao. Neke od njih čak kažu da su u Porto Karasu promenile način življenja. Svima je cilj da što bolje izgledaju u šarenim i lepršavim haljinama Mladena Milivojevića Barona, koji je za prvi izlaz pripremio pravi cirkuski spektakl pun iznenađenja, ili, još više, u kupaćim kostimima Milice Tričković, u kojima je zategnuta linija više nego neophodna.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.