NASILNIK TVRDI DA NIJE PIPNUO SVOJU ŽENU: Šokirana sam! Sigurno nisam samu sebe šišala, tukla i bola!

On je juče saslušan u Drugom osnovnom tužilaštvu, a kako "Blic" nezvanično saznaje od izvora bliskih istrazi, on je negirao zločin.

Pomenuto tužilaštvo donelo je naredbu o sprovođenju istrage u ovom slučaju i istovremeno predložilo da se Ahmetu odredi pritvor do 30 dana zbog bojazni da će ponoviti delo i uticati na svedoke.

Njemu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici sa nanošenjem teških telesnih povreda, za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora.

U potresnoj ispovesti za “Blic”, žrtva pomahnitalog Ahmeta ispričala je užasne detalje mučenja kroz koje je prošla.

- Isprebijao me je šipkom i motkom, ubadao makazama, ekserom, pekao i goreo kožu cigarom, sekao žiletom... Sramota me je da pričam šta mi je sve radio - rekla je između ostalog Marija.

Nesrećnu ženu zbog navodne sumnje da ga vara Ahmet je držao zaključanu tri dana i iživljavao se nad njom dok nije uspela da pozove policiju, koja ju je izvukla iz pakla.

Od tada, kako kaže za "Blic", ne izlazi iz kuće. Suprugove tvrdnje da joj nije ništa uradio su je šokirale.

- To je strašno ako je tako nešto izjavio. Ne znam šta da kažem, šokirana sam. Sramota je da je tako nešto u stanju da izjavi, sigurno nisam sama sebe šišala, tukla i bola - kaže Marija.

Kako je za "Blic" ispričala, od prejakih bolova juče nije mogla da ode u dom zdravlja kako bi primila injekcije, a osim toga ni da uzima hranu jer joj je vilica polomljena.

- Imam jako velike bolove, celu noć oka nisam mogla da sklopim. Majka je morala da bude budna tokom noći, da pazi na mene i decu, jer su oni sada sa mnom. Mnogo mi je teško, jer oni zajedno sa mnom moraju da prolaze kroz sve ovo, pre svega što moraju da me gledaju u ovakvom stanju. Imam prejake bolove i pošto ne mogu da idem autobusom, nisam uspela da odem da primim injekcije u dom zdravlja protiv bolova. Ne mogu da jedem jer mi je vilica polomljena, što mi zadaje muke u ovom trenutku - otkriva Marija koja sa jecajem u glasu jedva uspeva da priča.

Ipak, kako kaže, nada se da će Ahmeta stići pravda.

Izvor: blic.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.