LJUBAVNI TROUGAO: Sofija varala Ljajića s Kostadinom?!

Njih dvoje su na sve načine pokušali da sačuvaju aferu od očiju javnosti, a da se sastaju, znali su samo njihovi najbliži prijatelji. Oni od početka nisu želeli ništa ozbiljno. Svoj odnos, tvrde dobro upućeni izvori, shvatili su kao prolaznu avanturu, jer se Sofija vratila Ademu, a i Terzić se nada pomirenju s Anastasijom Ražnatović.

Njih dvoje su pre desetak dana, kad je manekenka bila u Srbiji, viđeni u jednom restoranu na Novom Beogradu.

- Nakon raskida Sofije i Adema, Kostadin je manekenku zapratio na Instagramu. Prvo su jedno drugom lajkovali fotografije, a zatim počeli da razmenjuju poruke. Nekoliko dana su se dopisivali, pa su odlučili da se vide. U tom restoranu bili su s većim društvom. U početku ništa ih nije odavalo, ali kako je vreme odmicalo, postali su opušteniji, pa su se u jednom momentu i poljubili - kaže izvor.

On navodi da je u tom periodu Sofija već obnovila kontakt s Ljajićem, koji je ostavio devojku s kojom se viđao dve-tri nedelje.

- Posle te večeri Kostadin i Sofija se više nisu viđali, jer je ona otišla kod Adema u Torino. Sada želi da se distancira od Terzića, jer hoće da iskoristi drugu šansu s fudbalerom - navodi izvor.

Inače, ni Terziću nije padalo na pamet da se vezuje za Sofiju.

- Terziću prija što trenutno nije u ozbiljnoj vezi. Hoće malo da se iživi jer je mlad ušao u priču sa Anastasijom, ali ne sumnjam da će je brzo pozvati na pomirenje - završava izvor blizak Terziću.

Izvor: Kurir / Stars

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.