fbpx

Predskazanje - Omen

Mnogi veruju da Knjiga Otkrovenja nudi mapu do zastrašujuće budućnosti... ili predstavlja fragmente istorije koji su oživeli u našem dobu. Oni tvrde da su znaci svuda oko nas: teroristički napadi, vremenske nepogode… lista se tu ne završava.
Jedan segment posebno najavljuje dolazak Antihrista, koji je žigosan brojem “666”: znakom Zveri. Antihrist će svoju moć dobiti direktno od Satane kako bi uspostavio lažno zemaljsko kraljevstvo, što će označiti početak Smaka sveta…
Robert Torn nije svestan tih mračnih proročanstava. Torn, visoki američki diplomata, misli na druge stvari. Njegova žena, Ketrin, imala je težak porođaj i još nije svesna da je njihovo novorođenče umrlo. Ophrvan tugom zbog gubitka, Torn svu svoju pažnju posvećuje Ketrin, koja je ranije imala već dva pobačaja. Vesti će je sigurno duboko potresti.
Bolnički sveštenik, Otac Spileto, daje Tornu drugo dete rođeno iste noći, čija je majka umrla na porođaju. Sveštenik moli Torna da prihvati malog dečaka kao svoje dete; Ketrin nikada neće znati istinu, a njihov sin, kome su dali ime Demijan, biće odgajan kao njihovo dete. Ketrin prihvata dete kao svoje, uživajući u ulozi majke; Torn je, kako se čini doneo pravu odluku.
Tornova karijera cveta – on postaje američki ambasador u Velikoj Britaniji – i porodica se seli na imanje u okolini Londona. Ali određeni događaji, koji kao da imaju veze sa sada petogodišnjim Demijanom, veoma su uznemirujući: Demijanova dadilja se obesila na dečakovoj rođendanskoj zabavi; čudan sveštnik donosi Tornu sumorna upozorenja; odlazak u zoološki vrt završava se u paničnom haosu; Demijan histeriše tokom vožnje ka crkvi; zamućeni pokreti na nizu fotografija najavljuju strašne smrti.
Strašni incidenti se umnožavaju, ukazujući na to da nešto strašno nije u redu sa Demijanom. Pojavljuje se gospođa Bejlok, Demijenova nova dadilja, koja pokazuje veliku posvećenost detetu. Ali se onda dešava tragedija. Međutim, tek kasnije Torn shvata istinu: Demijan nije obično dete; on je dugonajavljivani Antihrist. Sada, Torn mora mnogo da žrtvuje da bi sprečio užas koji preti svetu.
Proročanstvo je jasno, znaci nedvosmisleni: Kraj sveta je pred nama.
6.6.2006, predskazanje se obistinjuje... i naši najcrnji strahovi postaju stvarnost.

Specijalni dodatak :
>>> flash prezentacija sa trejlerom!!!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.