Da nisam teniser bio bih DJ

BEOGRAD, 21. januara 2010. (Beta) - Srpski reprezentativac Janko Tipsarević veruje da bi, da nije postao profesionalni teniser, bio DJ i puštao haus muziku.

"DJ... haus muzike", rekao je 25-godišnji Beograđanin za sajt Otvorenog prvenstva Australije kada su ga pitali čime bi se bavio da nije uspeo u tenisu.

Tipsarević je i naveo da na svom aj-podu čuva isključivo haus muziku i to švedskih izvođača.

Najviše voli da za doručak jede sendviče bilo koje vrste, a rado bi večerao sa nemačkim filozofom iz 19. veka Fridrihom Ničeom.

Omiljeni filmovi su mu "Dežurni krivci" i "Doni Darko", dok mu se kod Otvorenog prvenstva Australije najviše dopada sam grad Melburn.

"Volim Melburn", kazao je 36. teniser sveta, koji nekada na terenu lopticu traži uvek od istog dečaka.

Najveći problem u igri mu je, bez dileme, nedostatak koncetracije.

"Sasvim sam na sedmom nebu... uopšteno. Kada se koncetrišem dobar sam, ali to inače radim katastrofalno", rekao je Tipsarević i dodao da se najbolje odmorio prošle godine na Maldivima, kada se i verio sa devojkom Biljanom Šešević.

Tipsarevićevim navijačima u Srbiji već je poznato da 36. teniser sveta slobodno vreme najčešće provodi igrajući kompjutersku igru "Vorld of vorkraft" (World of Warcraft). Ipak, nije ovisnik o internetu i nema sajta koji redovno posećuje.

Pogledajte još