SERGEJ ĆETKOVIĆ podelio dirljivu priču o usvajanju dece: Plašili smo se šta će reći naši najbliži

Naime, Sergej i njegova supruga odlučili su se za divan gest i usvojili dve devojčice.

- Ja se osećam kao njihov biološki roditelj. Lola već ima sedam godina, Mila skoro pet. Meni smeta kad mi kažu da sam ih usvojio, jer ja njih ne doživljavam na taj način. Ono što mi govorimo uvek njima i što one vrlo dobro znaju – da su ih mama i tata rodili iz srca. To je tako od prvog dana - ispričao je pevač.

A photo posted by sergej cetkovic (@cetkovics) on

On i supruga Kristina imali su, kao i mnogi, pred sobom prepreke koje su odlučili da prevaziđu jer su mnogo želeli da usvoje.

- Mnoge su barijere, u smislu mentalnih barijera – šta će reći komšiluk, šta će reći moji najbliži. Ja živim u Beogradu već 12 godina, a u Crnoj Gori su još stroži po tom pitanju, mada se i tamo menjaju stvari nabolje - rekao je on u emisiji "Ja to tako".

Pevač je srećan zbog takve svoje odluke i nimalo se ne kaje, jer su mu ćerke ulepšale život i, kako kaže, liče na njega.

- Ja uvek kažem da nije roditelj onaj koji rodi dete, nego onaj ko brine i pazi o detetu, a deca postaju ogledalo svojih roditelja, bili oni biloški ili ne - objasnio je Sergej i poslao poljubac svojim ćerkama, koje su bile pored malih ekrana.

Izvor: Kurir.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.