3. NOVOSADSKI FESTIVAL ZANATSKOG PIVA: Više od 20 pivara iz regiona i Evrope i stotine ukusa piva!

Na oktobarskom izdanju festivala izdvajamo lepu priču Prve Viške Pivovare koja je rezultat internacionalnog prijateljstva dvaju ljubitelja piva koje traje više od decenije, pivo se za sada kuva u Norveškoj i "drito" stiže u SKCNS Fabriku na degustaciju. Debitanti na festivalu su takođe lokalne novosadske pivare 3bir i iskusne pivovare "Medvedgrad" iz Zagreba koji dolaze sa specijalnim kamionetom donoseći zanimljivi spoj kraft pivarstva i antikvarnih automobila.

Prodaja ulaznica odvija se preko Gigstix prodajnih mesta, broj karata je ograničen. Cena ulaznice u pretprodaji za 300 dinara po danu festivala, a od 7.10. 500 dinara po danu festivala.

Radno vreme festivala:
petak 7.10. od 15h do 00h
subota 8.10. od 15h do 00h

Kupovina piva na Festivalu vrši se isključivo festivalskim novcem (vaučerima). Festivalski je u apoenima od 10,20,50,100 i 200. Svaki posetilac na samom festivalu može da kupi vaučere sa kojim posle može da kupuje pivo od izlagača i hranu u okviru festivalske zone.

Napominjemo da nema refundacije neiskorišćenih vaučera. Molimo posetioce da vode računa i iskoriste sve vaučere. Vaučeri sa prošlog Festivala ne važe na ovom Festivalu. Cenu piva na samom Festivalu određuju izlagači. Točeno pivo na Festivalu može se kupiti u količinama od 0,2l, 0,3l I 0,5l. Od flaširanih piva u ponudi imamo flašice od 0,3 I 0,5l. Kupljena ulaznica važi za samo jedan ulazak na Festival.

PROGRAM PREDAVANJA
Fabrika galerija
Petak 7. oktobar:
18:00 "Kako osnovati mini pivaru u Srbiji" - Nemanja Stefanović, Pivara Tron
20:00 "Sirovine i oprema u kućnom pivarstvu - Q&A" - Branko Lukač (Esnaf kućnih pivara Imbrewment) i Miloš Stošić (forum Kućno Pivarstvo)
Subota, 8. oktobar:
17:00 "Budućnost vojvođanskog hmeljarstva" - Rastislav Struhar, AD Petrovec
19:00 "Proizvodnja piva u kućnim uslovima - Q&A" - Branko Lukač (Esnaf kućnih pivara Imbrewment) i Miloš Stošić (forum Kućno Pivarstvo)

MUZIČKI PROGRAM
Petak 7. oktobar:
DJ MINJA RAMONE 20h Fabrika
BEND: Libertango21h Quarter
Subota 8. oktobar
DJ PEĐA ĐURAN 20h Fabrika
BEND: Chick Norris 21h Quarter

Pogledajte još