SIN PROSTITUTKE PONOVO TVRDI: Moj otac je Bil Klinton!

Tridesetogodišnji momak pokrenuo je stranicu na Fejsbuku pod imenom Deni Vilijams-Klinton kako bi privukao pažnju nekadašnjeg predsednika i negove supruge, aktuelnog predsedničkog kandidata, Hilari Klinton.

Na stranici, između ostalog, tvrdi kako ga je Hilari “proterala” kada je saznala šta je njen suprug uradio, te kako je “zalupila vrata u lice” njegovoj tetki koja ga je kao dete odnela pred prag Klintonovih.

Različiti postovi osporavaju tačnost DNK analize urađene devedesetih godina navodeći da se radi o zaveri u cilju prikrivanja istine.

Stranica je takođe prepuna fotografija Denija i Bila iz mladosti u cilju da se vidi sličnost u liku.

Većina fotografija potpisane su navodnom sličnošću i potvrdama Denijevih tvrdnji.

Mladić priča da se rodio 1992. godine kada je Klinton bio u predsedničkoj trci, prenosi "The Sun".

Magazin “The Globe” intervjuisao je njegovu majku Bobi En Vilijams - nekadašnju prostitutku - koja je ispričala da je Klintona upoznala dok je džogirala 1984. godine.

Kako je ispričala, Bil je redovno plaćao njene seksualne usluge nakon što su se sreli u Arkanzasu, ponekad sam, a ponekad u društvu još jedne žene.

Ipak, kada je zatrudnela, kako kaže, Klinton je odbio bilo kakvu vrstu odgovornosti.

- Pomazio mi je stomak i rekao: “Devojko, to ne može biti moje dete”. Ali ja sam znala da jeste. Imate tu žensku intuiciju da jednostavno znate ko je otac - ispričala je Bobi An.

Ona takođe tvrdi da je bivši američki lider bio njena jedina bela mušterija, čime potkrepljuje svoju tvrdnju o očinstvu budući da njen sin, kako kaže, ima svetliju put.

Magazin “Star” objavio je 1999. godine rezultate DNK testova navodeći da njih dvojica nisu u srodstvu.

Ipak, od tada se postavlja pitanje preciznosti testa.

I u trenutku kada je Bil ponovo u žiži javnosti zbog pomaganja svojoj supruzi u predsedničkoj kampanji, tako je i ova priča ponovo isplivala, a Deni nastavio da traži priznavanje.

- Čitao sam da neće još dugo živeti i voleo bih da se sretnemo lice u lice pre nego što umre. Želim samo da mu stisnem ruku i kažem “ćao tata”. Voleo bih i da se upoznam sa polusestrom Čelsi - ispričao je Deni za “The Globe” 2013. godine.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.