TATA PO TREĆI PUT: Glogovac dobio ćerku Sunčicu!

- Milica inače propagira zdrav život, godinama praktikuje jogu, što je činila i tokom cele trudnoće. Zato nije mnogo razmišljala kad je trebalo da izabere način na koji će se poroditi. Beba je na rođenju bila teška 3.250 grama, a dugačka 51 centimetar - kaže izvor.

#AintYourMama

A photo posted by Milica Scepanovic (@laperiodistaindependiente) on

Babica Divna:
- Među ženama koje su bebe donele na svet kod kuće bilo je mnogo poznatih. Voditeljka Danijela Pantić, Jelena Ćustić, supruga glumca Slobodana Ćustića... Prednost ovakvog porođaja je što se mama i beba povezuju od prve sekunde i ne razdvajaju – rekla je holistička babica Divna Miljković, koja nije želela da nam otkrije da li je pomogla da na svet dođe i Sunčica.

Proslavljeni glumac, koji je krajem septembra imao premijeru predstave “Hamlet” u matičnom JDP-u, bio je uz suprugu Milicu na porođaju. Nažalost, nije mogao dugo da ostane duže uz mamu i bebu jer su ga dva dana nakon Sunčicinog rođenja poslovne obaveze odvele u Zagreb. Tamo ga uskoro očekuje premijera filma “Ustav Republike Hrvatske”, u kom ima vrlo zanimljivu ulogu. Naime, u toj ljubavnoj priči o mržnji, predrasudama i netrpeljivosti, igraće deklarisanog homoseksualca i transvestita.

Godine dve...#onelove

A photo posted by Milica Scepanovic (@laperiodistaindependiente) on

Ljubav Milice, nekada novinarke TV “Enter”, i Nebojše, počela je pre dve godine, u septembru. Ipak, oni, nikad nisu hteli da potvrde da su zajedno. Kad ih je naš paparaco prošle godine uslikao na jednom festivalu, a kasnije i na Kopaoniku, Milica i Nebojša nisu hteli bilo šta da komentarišu.

Milici je Sunčica prvo dete, dok Nebojša iz braka sa slikarkom Minom Glogovac ima sinove Miloša i Gavrila.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.