NOVOSADSKI OKTOBERFEST: Uskoro audicija za konobare i konobarice

Prvi Oktoberfest u Novom Sadu održaće se 28. i 29. oktobra u Master centru Novosadskog sajma uz pokroviteljstvo Grada Novog Sada i Nemačko-srpske privredne komore, a u organizaciji Color Press Grupe.

Novosađane i sve goste očekuje puno dobre muzike, kvalitetnog piva, ukusne perece, kobasice i unikatni suveniri.

Na Novosadskom Oktoberfestu nastupiće Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i brojni domaći i strani DJ-ejevi.

U okviru promotivnih aktivnosti koje prate festival 10. oktobra od 12 sati u Novosadskom Irish Pub-u, održaće se audicija za konobare i konobarice Oktoberfesta. U žiriju će se pored predstavnika tri najveće srpske pivare, “Heinekena“, “Carlsberga” i “Apatinske“, naći i poznate ličnosti koje ove godine promovišu i učestvuju u Oktoberfestu.

Prijave za konobare i konobarice i dalje traju, a svi zainteresovani svoju prijavu mogu da pošalju do 9. oktobra na mail adresu oktoberfest@color.rs.

Ulaznice po ceni od 200 dinara za Novosadski Oktoberfest mogu se naći na portalu i prodajnim mestima GIGSTIX-a, a detalji o rezervaciji stolova i programu svi zainteresovani mogu pogledati na web adresi www.oktoberfest2016.rs.

U slavu piva, kobasica i pereca pozivamo vas da ispratite audiciju i prvi Novosadski Oktoberfest uz zagarantovanu zabavu i dobar provod!

Pogledajte još