SEVERINA je novo zaštitno lice "Pelisterke"

Najveća balkanska muzička zvezda, Severina, biće zaštitno lice najpoznatijeg makedonskog brenda vode “Pelisterka”. Poznata hrvatska pop pevačica i menadžment kompanije su potpisali ugovor o saradnji koji obuhvata realizaciju nekoliko velikih projekata za promociju brenda na makedonskom tržištu, kao i na tržištima u regionu.
Iz “Pelisterke” kažu da su izabrali Severinu kao zaštitno lice zbog njenog unikatnog stila i neverovatne energije koje poseduje.

Severina je pojam moćne lepote, unikatnog stila i nepresušne energije, karakteristike koje su prepoznatljive i za našu vodu. Izabrali smo Severinu za zaštitno lice jer je ona uvek u toku sa trendovima, a “Pelisterka” je kompanija koja postavlja trendove u našoj indistriji. Zajedno radimo proizvod koji će pretstavljati kompletno različitu viziju od svega predhodno predstavljenog na makedonskom tržištu, ali i šire u regionu – kažu iz “Pelisterke”.

Popularna pevačica je do sada sarađivala sa renomiranim svetskim brendovima iz Nemačke i Švajcarske, kojima je bila zaštitno lice, a ovo je njena prva saradnja sa makedonskom kompanijom.

Neverovatno sam ponosna što je kompanija iz Makedonije izabrala baš mene da budem njeno zaštitno lice. Uopšte se nisam dvoumila dali da prihvatim poziv jer znam da se radi o renomiranoj i uspešnoj kompaniji koja proizvodi vrhunsku vodu. Makedonija je jedna od mojih omiljenih zemalja koju stalno nosim u srcu i stvarno sam srećna sto ću sada imati mogućnost da dolazim češće – izjavila je Severina nakon potpisavanja ugovora sa “Pelisterkom”.

“Pelisterka”, jedna od najvećih i najmodernijih fabrika za vodu na Balkanu, je veliki izvozik prepoznatljive makedonske vode na tržištama u Srbiji, Bugarskoj, Crnoj Gori, BiH, Albaniji i na Kosovu.

“Pelisterka” je pionir u atraktivnim promocijama sa poznatim ženskim ličnostima iz javnog života u Makedoniji. Za sledeću godinu, pojačani sa Severinom najavljuju intenzivne i zanimljive aktivnosti.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.