SEVERINA je novo zaštitno lice "Pelisterke"

Najveća balkanska muzička zvezda, Severina, biće zaštitno lice najpoznatijeg makedonskog brenda vode “Pelisterka”. Poznata hrvatska pop pevačica i menadžment kompanije su potpisali ugovor o saradnji koji obuhvata realizaciju nekoliko velikih projekata za promociju brenda na makedonskom tržištu, kao i na tržištima u regionu.
Iz “Pelisterke” kažu da su izabrali Severinu kao zaštitno lice zbog njenog unikatnog stila i neverovatne energije koje poseduje.

- Severina je pojam moćne lepote, unikatnog stila i nepresušne energije, karakteristike koje su prepoznatljive i za našu vodu. Izabrali smo Severinu za zaštitno lice jer je ona uvek u toku sa trendovima, a "Pelisterka" je kompanija koja postavlja trendove u našoj indistriji. Zajedno radimo proizvod koji će pretstavljati kompletno različitu viziju od svega predhodno predstavljenog na makedonskom tržištu, ali i šire u regionu – kažu iz “Pelisterke”.

Popularna pevačica je do sada sarađivala sa renomiranim svetskim brendovima iz Nemačke i Švajcarske, kojima je bila zaštitno lice, a ovo je njena prva saradnja sa makedonskom kompanijom.

- Neverovatno sam ponosna što je kompanija iz Makedonije izabrala baš mene da budem njeno zaštitno lice. Uopšte se nisam dvoumila dali da prihvatim poziv jer znam da se radi o renomiranoj i uspešnoj kompaniji koja proizvodi vrhunsku vodu. Makedonija je jedna od mojih omiljenih zemalja koju stalno nosim u srcu i stvarno sam srećna sto ću sada imati mogućnost da dolazim češće – izjavila je Severina nakon potpisavanja ugovora sa "Pelisterkom".

"Pelisterka", jedna od najvećih i najmodernijih fabrika za vodu na Balkanu, je veliki izvozik prepoznatljive makedonske vode na tržištama u Srbiji, Bugarskoj, Crnoj Gori, BiH, Albaniji i na Kosovu.

"Pelisterka" je pionir u atraktivnim promocijama sa poznatim ženskim ličnostima iz javnog života u Makedoniji. Za sledeću godinu, pojačani sa Severinom najavljuju intenzivne i zanimljive aktivnosti.

Pogledajte još