ŠOK! Kim Kardašijan je kriva za pljačku i napad?!

Naime, kako je rekao izvor blizak starleti, Kim sebe krivi za pljačku jer se hvalisala na Snapčetu dijamantskim prstenom i tvrdi da ju je ovo iskustvo promenilo preko noći.

- Kim je potpuno u šoku i krivi sebe. Ne može sebi da oprosti što je toliko pokazivala prsten na Snepčetu i nosila ga sve vreme. Ovaj incident ju je naterao da preispita svoje ponašanje, kako se oblači i šta radi - rekao je izvor za "People".

Da stvar bude gora, bivši član bande "Pink Panter" Pavle Stanimirović, optužio je upravo Kim da im je pomogla u pljački.

- Svi znaju da je Kim Kardašijan laka meta. Ona je sama, a oko nje cela mreža ljudi koji rade po Evropi. Tu su Srbi i Hrvati. Oni rade kao konobari, vratari, ima ih u modnoj industriji. Samo su je čekali. Znali su da dolazi na Nedelju mode. To je posao iznutra, planiran unapred. Ona im je pomogla tako što je objavljivala slike sa nakitom. Pink Panteri su visokoobrazovani, u treningu, govore više svetskih jezika. Pink Panteri imaju mu*a i to pokazuju ponovo i ponovo. Oni su "džentlmeni lopovi" i ne povređuju svoje žrtve. Upravo to je razlog što mislim da su Pink Panteri opljačkali Kim, oni su ekpert - rekao je Pavle za "Daily Mail".

Izvor: Alo!

Pogledajte još