ANĐELININA IDEJA: Dženifer Aniston svedoči na sudu PROTIV Breda Pita!

Kada je informacija o razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita odjeknula svetom, brojni fanovi zapitali su se kako će na ovu vest reagovati Dženifer Aniston, Bredova bivša supruga.

Podsetimo, Bred i Anđelina otpočeli su romansu dok je glumac još bio u braku sa Anistonovom. Iako se šuškalo da je Džen bliskim prijateljima komentarisala da je "karma čudo", glumica nikada zvanično nije dala nikakav komentar u vezi sa ovom temom.

Ipak, čini se da će to uskoro morati da uradi, i to pred sudom. Naime, kako prenosi portal "Radar Online", advokati Anđeline Džoli uputili su Anistonovoj poziv da svedoči na sudu i govori o svom braku sa Pitom.

Zanimljivo je da je na ovu ideju došla upravo Džolijeva.

"Anđelina je predložila advokatima da zovu Dženifer Aniston kako bi dokazala da je Bred u prošlosti koristio drogu i alkohol", navodi izvor.

Ipak, za sada nema zvanične potvrde o tome da li je Džen dobila poziv za svedočenje.

Bred i Anđelina postigli su privremeni dogovor o starateljstvu u kojem su se složili da oboje idu na terapije kod psihologa. Osim toga, i njihovo šestoro dece takođe su krenuli na terapiju.

Deca, koja su takođe krenula na terapiju, uskoro bi trebalo da se vide s tatom prvi put posle dve nedelje, koliko su Bred i Anđa razdvojeni.

Izvor: Alo!

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.